İcloud Bypasser Önerisi

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,771
İcloud bypasser yazılımı almak istiyorum ama sınırsız planda 15 cihaz 1pc yazıyor ben şimdi aylık mı 15 ios cihaz yapabileceğim yoksa tüm süre boyunca mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İcloud bypasser yazılımı almak istiyorum ama sınırsız planda 15 cihaz 1pc yazıyor ben şimdi aylık mı 15 ios cihaz yapabileceğim yoksa tüm süre boyunca mı
Güncel

Tüm paketlerde tek pc vermiş, gerisi ay ve cihaz sayısı ile sabit.
hocam bir de dr.fone diye bir şey buldum o nasıldır sorum mesela ömür boyu lisans aldım her ay mı 5 cihaz yapabileceğim yoksa ömür boyu 5 cihaz mı yapabileceğim

dr.fone piyasanın bel kemiği bu firmadan daha güvenilir. Link atın söyleyeyim şartlarını.
Bu linki mi atayım , alırsam yıllık almayı düşünüyorum yılda toplam kaç cihaz yapabileceğim

sürekli plan mantıklı eline bu cihazlar düşüyorsa. 1 kerelik kullanacağım dersen aylık planı al gitsin.

sürekli plan mantıklı eline bu cihazlar düşüyorsa. 1 kerelik kullanacağım dersen aylık planı al gitsin.
hocam sınırsız alırım o zaman ama hala sorumun cevabını alamadım

hocam bir de dr.fone diye bir şey buldum o nasıldır sorum mesela ömür boyu lisans aldım her ay mı 5 cihaz yapabileceğim yoksa ömür boyu 5 cihaz mı yapabileceğim

Drfone 5 cihaz olan plan ömür boyu değil 1 yıllık plan. Sınırsız istiyorsan business plan kısmından sana uygun paketi seçip alıcaksın. Benim anladığım bu.

Drfone 5 cihaz olan plan ömür boyu değil 1 yıllık plan. Sınırsız istiyorsan business plan kısmından sana uygun paketi seçip alıcaksın. Benim anladığım bu.
Cihaz dediğim ios cihaz icloud açabileceğim cihazların sınırı 1pc yeterli

Bu yazılımların ios cihaz sınırı yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,509
Üyeler
186,899
Son üye
Vexalon
Geri