- Reaksiyon skoru
- 3
steamda yan hesap açıp idle yapayım dedim fakat aralığa kadar 3 saatte tüm kartları topluyodum şimdi 6 saat oldu kart dahi düşmedi neden
ben telefonda idle daddy kullanıyorum ban yemedim o da kart düşürmeye yarıyor ban falan yemedim amaHocam ban riski falan var mı programda?
muhtemelen idle masterda da yüksek ihtimal yemezsin ban atmazlar yaniben telefonda idle daddy kullanıyorum ban yemedim o da kart düşürmeye yarıyor ban falan yemedim ama
Cs:Go gibi oyunlarda ihtimali var o yüzden oynadığınız hikaye/online oyunları kara listeye eklemenizi öneririmHocam ban riski falan var mı programda?
Eğer ki yakın zamanda iade işlemi yaptıysanız bu süreler normal. Ayarları doğru ayarladığınıza emin misiniz?steamda yan hesap açıp idle yapayım dedim fakat aralığa kadar 3 saatte tüm kartları topluyodum şimdi 6 saat oldu kart dahi düşmedi nedenAlıntıyı görüntüle
ama bazen durdurup başlatman gerekidle daddy kullandım 1 gecede 40 50 kart falan düşürebiliyor
Hesabına 5 dolar yatırdınmı (güncel kur dan 150 tl gibi bisi yani)steamda yan hesap açıp idle yapayım dedim fakat aralığa kadar 3 saatte tüm kartları topluyodum şimdi 6 saat oldu kart dahi düşmedi nedenAlıntıyı görüntüle
ayarlar nasıl olmalı kiCs:Go gibi oyunlarda ihtimali var o yüzden oynadığınız hikaye/online oyunları kara listeye eklemenizi öneririm
Eğer ki yakın zamanda iade işlemi yaptıysanız bu süreler normal. Ayarları doğru ayarladığınıza emin misiniz?
yok yatırmadım ondan dolayı düşmüyormuş teşekkür ederimHesabına 5 dolar yatırdınmı (güncel kur dan 150 TL gibi bisi yani)
bu arada 150 tl değil steamin baz aldığı dolar kurundan harcama yapmak lazım yani 50 veya 100 tl ülkedeki dolar kuru bazında değilssssHesabına 5 dolar yatırdınmı (güncel kur dan 150 TL gibi bisi yani)
Öyle dene istersensssssssssssssbu arada 150 TL değil steamin baz aldığı dolar kurundan harcama yapmak lazım yani 50 veya 100 TL ülkedeki dolar kuru bazında değilssss
denedim oldu teşekkürler agaÖyle dene istersensssssssssssss
Tamamsssssssdenedim oldu teşekkürler aga