Neler Yeni

Idle Master Eksik Kartı Gösteriyor

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
ıdle master kurdum gayet guzel calışıyor fakat kartları eksik gosteriyor yani zup2 diyelim steamden bakıyorum zup2 de7 tane kart var ıdle master de zup2 calışıyor 4 kart duşucek diyor bu normal bişeymi?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Evet normal. Oyunda 7 kart var diye 7sini de düşürme hakkın yok Steamde, sadece yarısını düşürebilirsin.

oEnesQlf

80+ Silver
ıdle master kurdum gayet guzel calışıyor fakat kartları eksik gosteriyor yani zup2 diyelim steamden bakıyorum zup2 de7 tane kart var ıdle master de zup2 calışıyor 4 kart duşucek diyor bu normal bişeymi?
Bi oyunda 7 kart varsa 7 kart düşürmüyor yarısı kadar düşürüyor bazen yarısından 1 fazla ya da daha az düşüyor yani normal.
Oyunun kart yerine girersen görürsün 4 kart düşürme hakkın kaldı yazıyor.

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi oyunda 7 kart varsa 7 kart düşürmüyor yarısı kadar düşürüyor bazen yarısından 1 fazla ya da daha az düşüyor yani normal.
Oyunun kart yerine girersen görürsün 4 kart düşürme hakkın kaldı yazıyor.
anladım teşekkürler yarı yarıya yani peki neden tamamını vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet normal. Oyunda 7 kart var diye 7sini de düşürme hakkın yok Steamde, sadece yarısını düşürebilirsin.
anladım teşekkürler peki 7 sinide duşurmek icin bişey yapılabirmi yoksa tek care bumu

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
anladım teşekkürler yarı yarıya yani peki neden tamamını vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım teşekkürler peki 7 sinide duşurmek icin bişey yapılabirmi yoksa tek care bumu
Tamamını düşürmek imkansız. Oyunun 5-6 kartı varsa 3 tanesini düşürüyor, 9-10 kartı varsa 5 tanesini düşürüyor. Yani yarısı kadarını diyebiliriz. Aynı karttan birden fazla da düşürebilir. Yani bir oyunun 5 farklı kartı var ve 3 kart düşürme hakkın var, bu 3 kart da aynı kart olabilir şansına bağlı. 5 kartlı oyunun 5 kartını da toplarsan rozet işleyebiliyorsun. Rozet işlemek de sana 100 Steam XP'si, oyunun rastgele bir arka planının ve ifadesini verir. Oyunun tüm kartlarını toplamak istiyorsan pazardan eksik kalan kartları satın alman gerekiyor. Bazı oyunların arka planları veya ifadeleri çok pahalı oluyor (100 TL'lik arka planlar bile var), o oyunlarda şansını deneyip rozet işleyebilirsin ancak çoğu oyunda arka planlar 30 kuruş ediyor. Bu da kartlarına toplamda 3-4 TL harcadığın bir oyunda zarar etmen demek oluyor. O yüzden sen düşen kartları satıp keyfine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,626
Üyeler
167,169
Son üye
hasansami
Top Bottom