Ben eskiden kullanıyordum da açar açmaz kart falan veriyordu 5-10 dk bir de veriyordu şimdi 3 saat sonra mı veriyor kartı ?iade etmiyorum ben zaten artık 3 saatten sonra veriyor kütüphane hem çoğalıyor hemde 15-20 lira geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynamak içinse postal 2 al biraz katıp zaten oynanmaz bunlar .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bu
3 saatten önce vermiyor bana bilmiyorumBen eskiden kullanıyordum da açar açmaz kart falan veriyordu 5-10 dk bir de veriyordu şimdi 3 saat sonra mı veriyor kartı ?
Bide dediğim gibi kart düşürüp kartı satıp oyunu iade edebiliyor muyuz yoksa steam buna izin vermiyor mu ?
Başkan ban yeme riski var mı? Bi 24 saat deneyesim var.3 saatten önce vermiyor bana bilmiyorum
csgo kara listeye alınmazsa yeniyor sanırım ben sadece onu aldım left 4 dead 2 de öyle googledan bulman lazımBaşkan ban yeme riski var mı? Bi 24 saat deneyesim var.
CS oynamıyorum kütüphanemde bile yok zaten, L4D2'yi alsam yeterli sanırım ancak steam'da oturum açmıyor uygulama. Onu bi çözmek lazım.csgo kara listeye alınmazsa yeniyor sanırım ben sadece onu aldım left 4 dead 2 de öyle googledan bulman lazım
çerezlerden yapıcan daha demin bende yaptım başlattımCS oynamıyorum kütüphanemde bile yok zaten, L4D2'yi alsam yeterli sanırım ancak steam'da oturum açmıyor uygulama. Onu bi çözmek lazım.
dediğin oyun yok ve 7-8 lira olmuş hentai oyunları aldım 9 tane bakalım kaç lira gelicekhentai girl oyunlarının hepsini al bende var sırf hentai girl oyunlarından 15 kart düştü
Kartkartmı kasıcanoyunmu oynıcan
knight onlineın altındakileri alanbilirsin