Ömür boyu lisans için 650TL olduğu için uğraşmamak adına aldım ama bi dönüş alamadım hala. Saat geç olduğu için muhtemelen telefonla desteğide şuan kapalıBu zamana kadar hep patch yaparak kullandım. Cevremde de satın alan hiç duymadım. Bilemiyorum malesef.
patch nasıl yapılıyor?Bu zamana kadar hep patch yaparak kullandım.
Bilemiyorum malesef.
Maillerini kontrol et. Spam klasörüne düşmüş olabilir. Satıcı Lacivert bilgisayar ise sorun yaşamazsın. Bir de belki sipariş henüz onaylanmamış olabilir...IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
Ara ara yenileyip bakıyorum ama bi dönüş yok. Mailde attım kendilerineMaillerini kontrol et. Spam klasörüne düşmüş olabilir. Satıcı Lacivert bilgisayar ise sorun yaşamazsın. Bir de belki sipariş henüz onaylanmamış olabilir...
Hocam yurtdışı para transferi bankalar yüzünden biraz uzun sürüyor 2-7 gün içinde adam maile olarak atar sana iyi kontrol et. İlla dönüş yaparIDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptımHocam yurtdışı para transferi bankalar yüzünden biraz uzun sürüyor 2-7 gün içinde adam maile olarak atar sana iyi kontrol et. İlla dönüş yapar
Hmm. Ne zaman yaptınız?Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım
Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında bir kod verecekler. Parayı yollarken o kodu nota yazıpta yollaman lazım sonrasında aktifleştirme kodunu veriyorlar. (başka forumdan aldım)Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım
Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdimHmm. Ne zaman yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında bir kod verecekler. Parayı yollarken o kodu nota yazıpta yollaman lazım sonrasında aktifleştirme kodunu veriyorlar. (başka forumdan aldım)
Bir üstte yazdım IDM sitesine girerek kontrol edebilirsinHangi site hocam bu kendi sitesi eminmisiniz