Neler Yeni

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Bu zamana kadar hep patch yaparak kullandım. Cevremde de satın alan hiç duymadım. Bilemiyorum malesef.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu zamana kadar hep patch yaparak kullandım. Cevremde de satın alan hiç duymadım. Bilemiyorum malesef.
Ömür boyu lisans için 650TL olduğu için uğraşmamak adına aldım ama bi dönüş alamadım hala. Saat geç olduğu için muhtemelen telefonla desteğide şuan kapalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ibrahim ileri
Bu zamana kadar hep patch yaparak kullandım.
Bilemiyorum malesef.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Dr Luciano
IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
Maillerini kontrol et. Spam klasörüne düşmüş olabilir. Satıcı Lacivert bilgisayar ise sorun yaşamazsın. Bir de belki sipariş henüz onaylanmamış olabilir...

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Maillerini kontrol et. Spam klasörüne düşmüş olabilir. Satıcı Lacivert bilgisayar ise sorun yaşamazsın. Bir de belki sipariş henüz onaylanmamış olabilir...
Ara ara yenileyip bakıyorum ama bi dönüş yok. Mailde attım kendilerine

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Hocam yurtdışı para transferi bankalar yüzünden biraz uzun sürüyor 2-7 gün içinde adam maile olarak atar sana iyi kontrol et. İlla dönüş yapar

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hocam yurtdışı para transferi bankalar yüzünden biraz uzun sürüyor 2-7 gün içinde adam maile olarak atar sana iyi kontrol et. İlla dönüş yapar
Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım
Hmm. Ne zaman yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında bir kod verecekler. Parayı yollarken o kodu nota yazıpta yollaman lazım sonrasında aktifleştirme kodunu veriyorlar. (başka forumdan aldım)

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
hocam hortlatıyorum ama banada yardımcı olabilecek varmı nasıl patch edildiği konusunda

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hmm. Ne zaman yaptınız?

Evet aldım. Sorununsuz bir şekilde kullanıyorum. Alacağın zaman sipariş oluşturuyorsun. 1 2 güne şiparişlerim kısmında bir kod verecekler. Parayı yollarken o kodu nota yazıpta yollaman lazım sonrasında aktifleştirme kodunu veriyorlar. (başka forumdan aldım)
Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdim

Hangi site hocam bu kendi sitesi eminmisiniz
Bir üstte yazdım IDM sitesine girerek kontrol edebilirsin

Top Bottom