Neler Yeni

Idrar problemi--------

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bazı durumlarda sadece idrar yaptığımda veya dışkılarken idrar yaptığımda tamamen bitmiş gibi gözükse de, ıkındığımda veyahut penise ufak bi dokunduğumda sanki hepsi bitmemiş de sırf ben ıkındım diye biraz idrar geliyor bu tek bende mi oluyor? yoksa idrarım bitti, fakat hemen yenisi geldi de ıkındığımda o yeni geleni mi çıkarıyorum bilemedim bi yorumu olan veya bu herkeste var diyen var mı

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
...
bazı durumlarda sadece idrar yaptığımda veya dışkılarken idrar yaptığımda tamamen bitmiş gibi gözükse de, ıkındığımda veyahut penise ufak bi dokunduğumda sanki hepsi bitmemiş de sırf ben ıkındım diye biraz idrar geliyor bu tek bende mi oluyor? yoksa idrarım bitti, fakat hemen yenisi geldi de ıkındığımda o yeni geleni mi çıkarıyorum bilemedim bi yorumu olan veya bu herkeste var diyen var mı
Ikındığınız zaman gelmesi normal ama fazla geliyorsa, o zaman normal değil.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Eren
bende de oluyor tam bahsettiğiniz şey mi bilmiyorum fakat benzer bişey. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Shix2x

80+ Bronze
Anormal bir durum degil. En son bitirdikten sonrra inek sagar gibi sivazlayin daha fazla gelmez.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
önemli bir şey değil oturarak yaparsan idrar keseni daha iyi boşaltırsın ve ileri de prostat olma ihtimalinde azalır.

Top Bottom