🔥İndirim IKEA Markus %20 İndirim

hocam nasıl değmez kıçıkırık koltuklar 6binden başlıyor hawk cart curt vs evet 11bin çok olabilir fakat indirimli fiyatı gayet iyi.

adam hawk ile markus'u kıyaslamış :d

Sayısız koltuk deneyip en son markusa döndüm pc başında çalışan biri olarak henüz alternatifini bulamadım

4 yıldır düğün sandalyelerine oturuyorum hatta son 1 yıldır da oturamıyorum ne bel kaldı ne omurga.
1759488812860.webp

alıp kullanıp geri satmış biri olarak; malzeme kalitesi çok iyi fakat bel desteği çok rahatsız ediciydi ve bel ağrıtıyordu. Yabancı forumlarda da bununla ilgili çok yazı var. Oradaki süngeri söküp öyle kullanmıştım ama geriye doğru yatmaması, kolçaklarının ayarlanabilir olmaması vs soğutmuştu ve satıp hawk fab'a geçmiştim. Alacak olanların gidip ikeada bir süre oturup öyle almasında fayda var
bel desteği olan jarvfjallet kullanıcısıyım ama onunda süngeri markus kadar iyi değil :) pandem izamanı 1200 tl ye almıstım gerçi hala kullanıyorum ama niyeyse bi ısınamadım.

Kargo ücreti çok çıkıyor diyolar bu fiyata gelmiyor galiba.

yılların markus kullanıcısı olarak kalite aynı kalite değil dostlar bilginiz olsun. eskiyen markusun üzerine yakın bir zamanda yenisini aldım ama asla aynı değil memnun değilim. mekanizmada sallantı var 10 yıl garantili ürün aradım kayıt oluşturdum gelip evde incelediler ama kedilerim koltuğumu tiftiklediği için mekanik bir arızayı dahil gideremeyeceklerini söylediler konu şuan tüketici hakem heyetinde bence uzak durun.

hawk fab çöp bence zaten koltuk yapıyosun ne ekleyebilirsin ki? önemli olan müşteri memnuniyeti ve ben hiç memnun değilim. Ne ürüne açtıkları (daha doğrusu açmadıkları) delikler doğru, nede verdikleri vidalar yuvalara giriyor. İkinci haftadana alt mekanizmadan ve sırt kısmında ki vidaların ordan gıcırtı sesleri gelmeye başladı. Üründe problem olduğunda zaten bissürü uğraştırıyolar ama al marcusu 10 yıl garantin var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri