Cl değerleri aynı olsun mümkünseDostlar herkese selam. Bilgisayarımda 8GB CL15 3000Mhz crical ballistix ram kullanıyorum.
Yeni bir ram takıp 16GB yükseltmek istiyorum. Farklı bir marka ram kullansam problem olur mu
Tabikide olurDostlar herkese selam. Bilgisayarımda 8GB CL15 3000Mhz crical ballistix ram kullanıyorum.
Yeni bir ram takıp 16GB yükseltmek istiyorum. Farklı bir marka ram kullansam problem olur mu
Tabikide olur
Cl değerleri aynı olsun mümkünse
biriniz olur diyor biriniz olmaz diyor. kafam karıştı biraz daha detay verebilir misiniz lütfen ?olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mümkünse özellikleri aynı olsun. Aynı olmazsa kötü olanın hızında çalışır ikisi de.
İkiye bir yenmişiz şaka bir yana oluyor cl değerleri aynı olsun yeterbiriniz olur diyor biriniz olmaz diyor. kafam karıştı biraz daha detay verebilir misiniz lütfen ?
arkadaşın sorusu sıkıntı olur mu, benim verdiğim cevap olmaz niye anlamak istemiyorsunuz?İkiye bir yenmişiz şaka bir yana oluyor cl değerleri aynı olsun yeter
sıkıntı olmaz demek istedim sorun o demi?![]()
İkiye bir yenmişiz şaka bir yana oluyor cl değerleri aynı olsun yeter
Önerdiğiniz bir ram var mı pekiCL değeri ve frekans değeri aynı ise sorun olma olasılığı çok düşük
3e sıfır yenmişiz o zaman xd yanlış anlamışım kusura bakmayarkadaşın sorusu sıkıntı olur mu, benim verdiğim cevap olmaz niye anlamak istemiyorsunuz?![]()
Sıkıntı olmaz dostum ama ramlerin frekans degerleri ayni olursa daha sağlıklı olur.biriniz olur diyor biriniz olmaz diyor. kafam karıştı biraz daha detay verebilir misiniz lütfen ?