İki mouse arasında kaldım, birini almak istiyorum. ‘Bunu al, daha iyi’ ya da farklı bir mouse öneriniz varsa fikirlere açığım.
ikisi arasında a5 ultra daha iyi görünüyor. bu ikilinin dışında VXE MAD R'a da bakabilirsin.
mad r daha hafif ve kutu içeriğinde 8k dongle ile geliyor.oda bunlardan farksız ama dongle mi veriyor yanında
RampagedennefretediyorumTip olarak bunlara benzeyen rampage zenith pro var. Donanımarşivi youtube'da videosu mevcut çok başarılı aylardır sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim
bunu almayı düşündüm bir iki incelme baktım dpi problemi var falan dediler ondan bunu almayı düşünmüyorumTip olarak bunlara benzeyen rampage zenith pro var. Donanımarşivi youtube'da videosu mevcut çok başarılı aylardır sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim
vxe r1 almayın artık daha iyi alternatifler var. tabii ki a5![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
galiba a5 çok iyi herkes bunu öneriyorvxe r1 almayın artık daha iyi alternatifler var. tabii ki a5
farklı bir alternatif var onada açığım benim en büyük problemim 7-8 ayda her aldığım mouse çift tıklıyorvxe r1 almayın artık daha iyi alternatifler var. tabii ki a5
reis bu daha mi iyi![]()
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr