Direkt taktığım gibi kullanabilir miyim, Program filan kurmama gerek var mı ?sıkıntı olmaz her birinin alıcısı ayrı olduğu için sıkıntı olmuyor ben 4 yıldır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum problem olmaz ve uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirisin
bro bende bi tane var f710 max 5 6 saat kullanmışımdır satabilirim sana ilgilenirsenBir bilgisayara iki tane logitech f710 bağlayabilir miyim? Bağlarsam sıkıntı olur mu ?
N kadarbro bende bi tane var f710 max 5 6 saat kullanmışımdır satabilirim sana ilgilenirsen
600e bırakırımN kadar
Direkt taktığım gibi kullanabilir miyim, Program filan kurmama gerek var mı ?
Tank taktıktan sonra ortadaki büyük tuşa bas Steam açıldıktan sonra bilgisayarı açıp kapat kullanmaya başlaDirekt taktığım gibi kullanabilir miyim, Program filan kurmama gerek var mı ?
Kusura bakma rahatsız ediyorum, ben yaptım ama aygıt yöneticisin de tek bir gamepad görüyor. Oyuna girdiğimde de iki gamepad görüyor, birini hareket ettirdiğimde diğeri de hareket ediyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
Tank taktıktan sonra ortadaki büyük tuşa bas Steam açıldıktan sonra bilgisayarı açıp kapat kullanmaya başla
Vallahi bendekini ayrı ayrı takıyorum ayrı ayrı görüyorKusura bakma rahatsız ediyorum, ben yaptım ama aygıt yöneticisin de tek bir gamepad görüyor. Oyuna girdiğimde de iki gamepad görüyor, birini hareket ettirdiğimde diğeri de hareket ediyor.
Aynı anda da arkadaşlarla FIFA oynayabiliyoruz iki kişilik ayrı kollarlaVallahi bendekini ayrı ayrı takıyorum ayrı ayrı görüyor