Millet öldürücü herkes bedavaya mal almak istiyoBu piyasanın ortası yok sanırım. pc satmaya çalışıyorum ucuza koyuyorum adam nerdeyse yarı fiyatını teklif ediyor. pahalıya koyuyorum pahalı diyorlar anlamadım gitti.
5600G sistem ama parçalar markalı parçalar. öyle powerboost falan değil yani. konularımda var hocam sistem. 8200 yazdım. adam 5000 teklif ettisistem nedir?
Adam da haklı ilerde upgrade yapmayacaksa o fiyata zorlasa RX 580 8GB sistem toplar5600G sistem ama parçalar markalı parçalar. öyle powerboost falan değil yani. konularımda var hocam sistem. 8200 yazdım. adam 5000 teklif etti
7000 falan yazsa okey de 5k nasıl haklı kasanın sıfırı normalde 3kAdam da haklı ilerde upgrade yapmayacaksa o fiyata zorlasa RX 580 8GB sistem toplar
Ama garip bir şekilde pahalı olan ilanlar daha çok satıyor.Selamlar arkadaşlar,bugün de ikinci el Osmo Mobile 7 arayışına girdim. Ancak ikinci el fiyatları sıfır fiyatını geçmiş durumdaİkinci el hangi ürünü arasam gerçekten bu kadar da olmaz diye bir şeyin mümkün olmadığını görüyorum...