İkinci El PS4 Yardım

Param güvende ile alabilirsin hocam, diğer arkadaş biraz karıştırmış fake site falan, sahibinden üzerinden alıyorsun adam nasıl fake link atsın az biraz mantık.
30 oyun fiziksel kutulu 7500tl ps4 inandırıcı mı sizce?Dijital olsa hatta hiç oyun olmasa bile 7500tl zor.Whatsapp çekip link atılıyor

Sahibinden layoutuna benzer site oluşturup parayı direkt kendi hesaplarına alabildikleri yöntemler var hocam ondan bahsediyor.
onu +60 yaş amca teyzeleri dolandırmak için kullanıyorlar ya, url den belli olur zaten neyin ne olduğu. sahibinden üzerinden konuşup sahibinden üzerinden satın alım yaparsa sorun yaşamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 oyun fiziksel kutulu 7500tl ps4 inandırıcı mı sizce?Dijital olsa hatta hiç oyun olmasa bile 7500tl zor.Whatsapp çekip link atılıyor
whatsapp çektiğine dair bir şey okumadım hocam ama öyleyse evet dikkatli olmakta varda var.

whatsapp çektiğine dair bir şey okumadım hocam ama öyleyse evet dikkatli olmakta varda var.
Hocam kuzenim instada görmüş instadan whatsappa yönlendirmiş chate onun üstünden iletişime geçiyor. Sahibinden ilanı yok henüz ortada. Mesaj attım dönmesini bekliyorum yoklayacağım.

onu +60 yaş amca teyzeleri dolandırmak için kullanıyorlar ya, url den belli olur zaten neyin ne olduğu. sahibinden üzerinden konuşup sahibinden üzerinden satın alım yaparsa sorun yaşamaz.

Evet hocam,site üzerinden alim yapıldığı sürece sorun yok.Ama bu urun için satıcı yüksek ihtimal dediğimi yapacak

Selamlar. İkinci elden 1 tb PS4 bakıyorum. Bir ilan gördüm. Çift orijinal kol + 30 orijinal kutulu oyun(FC25, GTA5, Uncharted 4, Pes 2020, Pes 2021…) fiyat 7.500. Bu fiyata bunlar olabilir mi? Çok ucuz geldi bana. Dolandırılabilir miyim?

çok iyi oyunlar para zaten

Hocam kuzenim instada görmüş instadan whatsappa yönlendirmiş chate onun üstünden iletişime geçiyor. Sahibinden ilanı yok henüz ortada. Mesaj attım dönmesini bekliyorum yoklayacağım.
anladım hocam, o zaman arkadaşın da dediği gibi dolandırıcıdır %99 konuşmaya değmez silin geçin.

instagramda ki bu tip g29 ps4 ilanlarının tamamı dolandırıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,695
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri