İkinci el telefon alacağım yardımcı olur musunuz

Reaksiyon skoru
85
İkinci el iPhone alacağım fiyatta anlaştık ve insan ister istemez böyle içinde garip bir his olur o yüzden konuyu açıyorum
Satıcı bana ayarlar üzerinden IMEI numarasını attı ve ürün hakkında bilgi verdi icould felan sorunu yok dedi zaten yüz yüze görüştugumuzde de bakacağım başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Dostum iphone 8 mi kaldı boşuna para verme

Yok hocam Allah korusun alım satım için öğrenciyim bende
Elinde kalır iphone 8. Daha başka şeyler al sat yapsan. Konsol gibi. Veya iphone se fiyatı 8le aynıydı se al sat için daha mantıklıdır
arkadaşın dediği gibi iphone 8 şuan elinde kalır 2-3 sene önce olsaydı rahat satardın ama o da 8 plus modeli düz 8 yine gitmezdi konsol piyasası daha iyidir ps4 vey xbox series s o biraz tuzlu ama rahat elinden çıkararısın bu konsolları tabi bu alım satım fiyatı ve şartlara bağlı iphone se de mantıklı bir tık tuzlu ama onu da rahat elden çıkarırsın

arkadaşın dediği gibi iphone 8 şuan elinde kalır 2-3 sene önce olsaydı rahat satardın ama o da 8 plus modeli düz 8 yine gitmezdi konsol piyasası daha iyidir ps4 vey xbox series s o biraz tuzlu ama rahat elinden çıkararısın bu konsolları tabi bu alım satım fiyatı ve şartlara bağlı iphone se de mantıklı bir tık tuzlu ama onu da rahat elden çıkarırsın
Redmi note 11 pro buldum hocam server kayıtlı pazarlıkla iyi fiyata alabileceğimi düşünüyorum ama talep var mı onu düşünmeden etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende onu düşündüm şimdi bazı uygulamalar güncelleme almıyor ve talep az o yüzden vazgeçtim

Elinde kalır iphone 8. Daha başka şeyler al sat yapsan. Konsol gibi. Veya iphone se fiyatı 8le aynıydı se al sat için daha mantıklıdır
Konsolda PS4 çok satılıyor ikinci elde Xbox 360 var fakat 360 a talep azaldı

İp 11 falan al en azından yada konsol bunlar peynir ekmek gibi satıyor iPhone 11 ve üstü modellerin

İkinci el iPhone alacağım fiyatta anlaştık ve insan ister istemez böyle içinde garip bir his olur o yüzden konuyu açıyorum
Satıcı bana ayarlar üzerinden IMEI numarasını attı ve ürün hakkında bilgi verdi icould felan sorunu yok dedi zaten yüz yüze görüştugumuzde de bakacağım başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
şu anda biz almıyoruz bile iphone 8 ile kolay ticaret yapman için 300-400 tl ye alıp 1000tl ye satman lazım yoksa kim ne yapsın 8 i

Redmi note 11 pro buldum hocam server kayıtlı pazarlıkla iyi fiyata alabileceğimi düşünüyorum ama talep var mı onu düşünmeden etmiyorum

Hocam bende onu düşündüm şimdi bazı uygulamalar güncelleme almıyor ve talep az o yüzden vazgeçtim

Şu 2-3bin liralık telefonları alıp satmaya uğraşacağına halkaarzlara girsene

hocam redmi gitmez telefoncu olmadığın sürece redmi gibi bir telefonu satamazsın satarsın ama çok fazla pazarlık isterler piyasada düşük segment olduğu için neden telefoncu olmadığın sürece satamazsın şimdi adamın birinin ihtiyacı var telefon alacak gidiyor diyor bana ne uyar ne götürür adamda redmi note 11 çıkarıyor 4k diyor öyle satılıyor genelde zaten millet girip ilanlara bakıpta almaz redmiyi bi şuan bulursan temiz ps4 ucuza git playstation cafe falan vardır oralara yeni ps5 çıktığı için yavaştan ona geçiyorlar o yüzden gidip fiyat al diyorum ps4 için ona göre birde ikinci el sitelerine bak illaha denk gelir bulursun 4k ya

Geri