İkinci el veya sıfır potansiyometre nereden bulunur

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
Bütçe
5
Dostlar direksiyon seti için bana acil potasyummetre lazım nereden temin ederim acaba direksiyon seti rampage v900

Potasyummetre diye ararsanız internette rahatlıkla bulabilirsiniz...

Potasyummetre diye ararsanız internette rahatlıkla bulabilirsiniz...
Ama direksiyon seti için bulamadım benim elimdekinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bişe lazim

Ekler

• 1000021620.webp
    1000021620.webp
    376 KB · Hit: 53
Hocam o potansiyometre değil mi ben mi yanlış biliyorum

Evet öyle yanlış yazıyormusum nerden bulucam acaba kablosu koptu çünkü direksiyon kullanilmiyor
Hocam tam bilgili değilim ama kaçlık potansiyometre olduğuna da bakmanız gerek diye biliyorum. Bazıları tek tur dönerken bazıları birkaç tur dönüyor

Evet öyle yanlış yazıyormusum nerden bulucam acaba kablosu koptu çünkü direksiyon kullanilmiyor
Hocam sadece kablosu koptuysa lehimlemeyi de deneyebilirsiniz

Hocam tam bilgili değilim ama kaçlık potansiyometre olduğuna da bakmanız gerek diye biliyorum. Bazıları tek tur dönerken bazıları birkaç tur dönüyor

Hocam sadece kablosu koptuysa lehimlemeyi de deneyebilirsiniz
Tam böyle koptu elimde lehim olsa yapardimda Yok kabloyu içeri doğru takınca çalışıyor ama sabitlemem gerekiyor temassizlik yapıyor çünkü 270 derece bu arada

Ekler

• 1000021621.webp
    1000021621.webp
    277.6 KB · Hit: 32
kanka lehim yoksa yeni potansiyometre ile ne yapcan onu anlamadım yada kabloyu oraya sarıp bantlayacan

Bir elektrikçiyi götür hayrına lehim atsın 2 dk. Yenisini alsan ne yapacaksın onu da lehimlemen gerekecek zaten.

Tam böyle koptu elimde lehim olsa yapardimda Yok kabloyu içeri doğru takınca çalışıyor ama sabitlemem gerekiyor temassizlik yapıyor çünkü 270 derece bu arada

Görseldek kablo için yeni bir şey almana gerek yok. Oradaki makaronu söküp kabloyu sıyırıp oraya lehimle tutturulacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,616
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri