İlk defa iPhone kullanmak

hocam bence iphonedan şaşılmamalı eski telefonları bile hala canavar gibi bence tavsiyem iphonedir herkes bir şey söyler kamera tarafında baya başarılı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet en az 128 bireysel normal kullanım için 256 fazlası varsa 512
Sağolun hocam

Artık ıphone 12 telefonum öldü nolur beni kullanma diye yalvarıyordu sarjı inanılmaz hızlı bitiyor artık donma takılma sorunu olmaya başlamıştı bunun ömrünü tükettik diye bakınmaya başladım sonra araştırırken işte 6-11 mayıs arası trendyolda büyük indirim haftasını gördüm dedim kesin ben burda bişey bulurum harbidende buldum ıphone 17 aldım bi tane 256gblık bi 5 sene felan bütün telefon derdini kapattık hocam

Artık ıphone 12 telefonum öldü nolur beni kullanma diye yalvarıyordu sarjı inanılmaz hızlı bitiyor artık donma takılma sorunu olmaya başlamıştı bunun ömrünü tükettik diye bakınmaya başladım sonra araştırırken işte 6-11 mayıs arası trendyolda büyük indirim haftasını gördüm dedim kesin ben burda bişey bulurum harbidende buldum ıphone 17 aldım bi tane 256gblık bi 5 sene felan bütün telefon derdini kapattık hocam
Sağolun hocam 17 pro almayı planlıyorum

Dün zam yedi iphoneler, dün sabahtan aldıysan güzel denk gelmiş ama akşam zamlı fiyattan aldıysan o fiyata alan ilk kişilerden oldun 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,954
Üyeler
194,754
Son üye
Apolychto
Geri