Neler Yeni

İlk gotik öykü kitabım çıktı: Sonun Arzusu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kitaplarda gotik teması ne oluyor yada siz ne olarak kullandınız ve küçük küçük kısa hikayelerden oluşan bi kitap mı
Gotik edebiyat, karanlık, kasvetli ve gizemli bir atmosferle insan ruhunun derinliklerini, korkuları, melankoliyi ve bazen doğaüstü unsurları işleyen bir türdür. Bu türün öncülerinden yegane bilineni Edgar Allan Poe'dur. Poe dehşet zekasıyla ön plana çıkan ve hayatı trajedilerle dolu Amerikan bir yazardır. Ölümünün sırrı ise hala bilinmemekte.

Ben de bilinçdışının karanlık, kaotik kısmını malzeme olarak kullandım ve kısa öykülerden oluşan bir kitap yazdım. 8 kısa öykü var, birbirinden bağımsız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Watpadd olmuyormu zaten o
Alakası yok.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yunus Emre Uzun
Alıntıyı görüntüle

Selamlar! Ben Caner! Bugün çok mutluyum. İlk öykü kitabım Sonun Arzusu çıktı.

Ben Edgar Allan Poe'ya hayranlık duyan biriyim. Onla ilk tanıştığımda baya dibim düşmüştü. Zekasına hayranım Poe'nun. Benim gotik edebiyata adım atmamı, "Gotik edebiyat diye bir şey varmış" dedirten Poe idi. Tabii ki başkası olamazdı.

17 yaşımdan beri, şu an 20 yaşımdayım, psikiyatrik mücadelelerin içindeyim: önce majör depresif bozukluk, ardından bipolar bozukluk (mixed tip) tanısı aldım. Bu süreçte çok acı çektim, yıprandım, tükendim. Depresyon, gerçekten çok başka bir şey… Bu mücadele, beni içsel sorgulamalara yöneltti ve kendi bilinçdışımın kaotik dünyasına daha derin bir şekilde bakmama neden oldu. Son dönemde doğru ilaçlarla daha iyiyim, ama bu süreçte yaşadığım acılar, psikolojiye olan merakımla birleşti. Üstüne bir de Edgar Allan Poe ve gotik edebiyat hayranlığım eklenince, duygularımı ve kaosumu ifade etmenin en iyi yolunu yazmakta buldum. Sonuç itibarıyla 8 kısa gotik öyküden oluşan bir kitabı konuşuyoruz. Bu öyküler, bilinçdışının serbest akışıyla şekillendi; duygular, düşünceler, kaotik durumlar ve varoluşsal sancılar, her bir hikayede kendine yer buldu.

Arka kapak yazısı:

Umarım ilginizi çekecek, beğeneceğiniz bir öyküler bütünü olmuştur. Bu cümleyi sarf etmek haddime mi bilmiyorum ama Türk edebiyatında, ufak da olsa, gotik türünden katkım olsun. Umarım bu türde kendimi gösteririm. Sizlerin de görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum! 🖤

Kitabın linki:
hocam hayırlı olsun iyi satışlar dilerim :)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Doğukan Barut
Alıntıyı görüntüle

Selamlar! Ben Caner! Bugün çok mutluyum. İlk öykü kitabım Sonun Arzusu çıktı.

Ben Edgar Allan Poe'ya hayranlık duyan biriyim. Onla ilk tanıştığımda baya dibim düşmüştü. Zekasına hayranım Poe'nun. Benim gotik edebiyata adım atmamı, "Gotik edebiyat diye bir şey varmış" dedirten Poe idi. Tabii ki başkası olamazdı.

17 yaşımdan beri, şu an 20 yaşımdayım, psikiyatrik mücadelelerin içindeyim: önce majör depresif bozukluk, ardından bipolar bozukluk (mixed tip) tanısı aldım. Bu süreçte çok acı çektim, yıprandım, tükendim. Depresyon, gerçekten çok başka bir şey… Bu mücadele, beni içsel sorgulamalara yöneltti ve kendi bilinçdışımın kaotik dünyasına daha derin bir şekilde bakmama neden oldu. Son dönemde doğru ilaçlarla daha iyiyim, ama bu süreçte yaşadığım acılar, psikolojiye olan merakımla birleşti. Üstüne bir de Edgar Allan Poe ve gotik edebiyat hayranlığım eklenince, duygularımı ve kaosumu ifade etmenin en iyi yolunu yazmakta buldum. Sonuç itibarıyla 8 kısa gotik öyküden oluşan bir kitabı konuşuyoruz. Bu öyküler, bilinçdışının serbest akışıyla şekillendi; duygular, düşünceler, kaotik durumlar ve varoluşsal sancılar, her bir hikayede kendine yer buldu.

Arka kapak yazısı:

Umarım ilginizi çekecek, beğeneceğiniz bir öyküler bütünü olmuştur. Bu cümleyi sarf etmek haddime mi bilmiyorum ama Türk edebiyatında, ufak da olsa, gotik türünden katkım olsun. Umarım bu türde kendimi gösteririm. Sizlerin de görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum! 🖤

Kitabın linki:
kardeşim yolun açık olsun başarılar dilerim, depremden önce korku-gerilim kitabı yazmıştım depremde maalesef laptoptan eser kalmamıştı yazdıklarımı da yedekleyememiştim ben pes ettim çok da başarılı bir kitap olacaktı hatta deprem olmasa 1 hafta sonra basılacaktı 2 yayın evinden kabul almıştım ve hikayenin tamamını götürecektim nasip olmadı :( umarım başarılı olursun

ekrem imaro

80+ Bronze
ilk kitap çıktıysa devamı gelir. başarılar hocam

Top Bottom