Öğleden sonra gidecem galiba bide yanımdaki çocukla oturuyordum o çocuğun yanını boş bulup oraya oturup kalkmazsa ne yapacağımKeşke gitseydin yarın gidersen bütün sıralar dolu olur ve bu sefer oturabileceğin yerde bile oturamayabilirsin.
okula gitmekten başka şansın yok ya gerçekten ciddi bi şekilde rehberlikle konuş sınıf değiş yada akışına bırak yaşınız çok ufak daha olur böyle şeyler takma.2.Dönem geldi bugün okula kalkamadım ve yeni biri gelmişse ve benim sırama oturup ayakta kalırım yada bir kızla otururum diye korkuyorum çünkü bu olayı yaşamıştım
NOT:Sınıf 38 Kişi Falan
kızın yanına oturduğun için mi dalga geçecekler? Aga noluyo bu yeni nesillereBenlik problem yok fakat bizim sınıf çok şımarık beni öyle görürlerse bayağı bir dalga geçerler
Sınıf kaç bide oturma düzeni ne yaSıkıntılı insanlar işte
Normal hocam ortaokul seviyesi olunca kızlar/erkekler birbirlerine düşman gibi. Ben vallaha keyifle o dönemlerimde taş gibi yavruların arasında oturuyordum, üstüne samimiyetimiz vardı.kızın yanına oturduğun için mi dalga geçecekler? Aga noluyo bu yeni nesillere
Kanka ne dalgası baya kafa kızlardı sohbet muhabbet derken su gibi geçiyordu zamanDalga geçmiyorlar mıydı senle