Discord kullanıyorsan isim verirmisin kodlaEyvallah hocam teşekkür ederim.
Reis oyuna ekleme yaptın mı? Halenxaha aynı mı linkden indirxen aynı iseHakkımda kısmında mevcut.
Hocam oyunu geliştirmeye devam ediyorum. Tamamlayınca steam'de paylaşmayı düşünüyorum. İlgin için teşekkür ederim.Reis oyuna ekleme yaptın mı? Halenxaha aynı mı linkden indirxen aynı ise
Tamamdır eğer eklersen bilgilendirirsinHocam oyunu geliştirmeye devam ediyorum. Tamamlayınca steam'de paylaşmayı düşünüyorum. İlgin için teşekkür ederim.
İçine girsen şükredilecek bir şey bulamazsın.bende başlığı görünce sonunda projenizin sonuna geldinizde ona şükür ediyorsunuz sandım meğerse oyunun ismi şükürmüş.
Dostum sorunlarını bitir ve bu oyunu bir yerlerde tanıt seçtiğin yol güzel yol.Teşekkür ederim. Ses konusunda birden fazla ses ve müzik olduğu için ayarlamayı yapamadım. Mouse imleci pause menüsü yüzünden ekranda kalıyor onu da ayarlayamadım. Fener ışığı ise etrafta pek bir şey olmadığı ve gerici olması için düşük. Yapmanız gereken bitiş noktasına kulaklığınızı çıkarmadan gitmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam başka bölge var, o yolun karanlık tarafına doğru yürümeniz gerekiyor. Yorumların için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam. Bir - iki aya kadar tamamlayıp steam'de yayınlıycam.Dostum sorunlarını bitir ve bu oyunu bir yerlerde tanıt seçtiğin yol güzel yol.