İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

kardeşim oyunu aldım sanada hayırlı olsun umarım daha güzel ve istediğin seviyelerde oyun yapabilirsin

Oyun'u Unity ilemi yoksa Unreal Engine ilemi yaptınız? Henüz yüklemedim ve eğer Unreal ile yaptıysanız yüklemem çünkü %90 ihtimalle Unreal ile yaptıysanız bilgisayarım patlayacak. Ama eğer Unity ile yaptıysanız göz atabilirim.

Oyun'u Unity ilemi yoksa Unreal Engine ilemi yaptınız? Henüz yüklemedim ve eğer Unreal ile yaptıysanız yüklemem çünkü %90 ihtimalle Unreal ile yaptıysanız bilgisayarım patlayacak. Ama eğer Unity ile yaptıysanız göz atabilirim.
Unity ile yaptım fakat optimizasyon konusunda acemeyim, pek halledemedim. İlgin için teşekkür ederim.

Saniye'nin çığlık atarsam video biter 2 videosunun 3.dakikasında oyunun var knk.

%20 İNDİRİM!!!

Ekler

• Şükür İndirim.png
    Şükür İndirim.png
    858.1 KB · Hit: 49
5 Kişiye "Şükür" hediye.

Çekilişe katılmak için:

Geri