RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,402
oynayışımı yorumlayın diyorsan oynayışın güzel.Dostum uçmalı kaçmalı ladiff yada grim efektlerinden bahsetmiyorum vuruşlara bak da![]()
oynayışımı yorumlayın diyorsan oynayışın güzel.Dostum uçmalı kaçmalı ladiff yada grim efektlerinden bahsetmiyorum vuruşlara bak da![]()
3200gsistemini yazarmısın hocam
Şarkı filan baya gaza getiriyor. Videoyu izlerken kalkıp dans ettim.Arkadaşlar ilk defa edit yaptım, Valorantta sadece guardian oynadığım anları derledim. Yapacak video montaj programı bulamayınca windowsun kendi video edit programıyla yaptım sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp izleyip yorum yaparmısınız nasıl olmuş ?
videoda 50 tane cross degisiyo galiba hangisiniCrosu verir misin acaba
PÜASDPAÖSDĞAÖDASPÜDSADeNAYİNİN birine 10TL'ye edit yaptirdim nasil olmus?
21. saniyeye patladım hocam A:SDasD:asArkadaşlar ilk defa edit yaptım, Valorantta sadece guardian oynadığım anları derledim. Yapacak video montaj programı bulamayınca windowsun kendi video edit programıyla yaptım sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp izleyip yorum yaparmısınız nasıl olmuş ?
ZORT21. saniyeye patladım hocam A:SDasD:as
ilke göre güzel bu arada, ciddi olarak düşünürsen bana yaz bildiğim kadarı ile yardımcı olurumArkadaşlar ilk defa edit yaptım, Valorantta sadece guardian oynadığım anları derledim. Yapacak video montaj programı bulamayınca windowsun kendi video edit programıyla yaptım sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp izleyip yorum yaparmısınız nasıl olmuş ?
kanka winows kendi programı ile yaptım güzel bir montaj programı cracklesem daha fazla uğraşırdım. 250gb hdd ayırdım oyun kayıtları için daha bir sürü videom var ama yapamıyorm windows maker ile.ilke göre güzel bu arada, ciddi olarak düşünürsen bana yaz bildiğim kadarı ile yardımcı olurum
özelden yazarsan yardımcı olabilirimkanka winows kendi programı ile yaptım güzel bir montaj programı cracklesem daha fazla uğraşırdım. 250gb hdd ayırdım oyun kayıtları için daha bir sürü videom var ama yapamıyorm windows maker ile.