İlk yaptığım grafik tasarımı (glb) ve nft hakkında sorularım

Tabletin modeli nedir?
Tab a7 samsung okuldan (maşşallah) verdiler ama bunu yapmak için illa bu kasar tablete gerek yok 900 1000 tl lık bişey işi görür sanırım toplam 1500tl olsa 300 ü ile kalem alırdım kalem önemli bence şu kadar şey için gece yatmadım doğru düzgün kalem çok işe yarar bence ama bende yok yani YTD

Tab a7 samsung okuldan (maşşallah) verdiler ama bunu yapmak için illa bu kasar tablete gerek yok 900 1000 TL lık bişey işi görür sanırım toplam 1500tl olsa 300 ü ile kalem alırdım kalem önemli bence şu kadar şey için gece yatmadım doğru düzgün kalem çok işe yarar bence ama bende yok yani YTD
Mesela senin tablet Pc'ye bağlanıp oradan Photoshop uygulamasında çizim yapılabilir mi?

Mesela senin tablet Pc'ye bağlanıp oradan Photoshop uygulamasında çizim yapılabilir mi?
Pc olsa pc den çizerdim direkt grafik tabletleri var sanırım onlar oluyor du ama onlardan yok bende

asus rog logosuna benzemiş özgün gelmedi bana

Arkadaşlar resmim güzel ve NFT yapmak istiyorum elimde 1 adet tablet var normal tablet biraz para biriktirdikten sonra kalem, pc filan alıp işi daha profesyonel yapmayı düşünüyorum ama nasıl NFT yapacağım konusunda bir bilgim yok ve yaşım küçük.

-Hangi tür uygulama lar kullanmam lazım tasarım için
-Youtube da reklamların çok önemli olduğu söyleniyordu doğrumu ?
-Ne kadar para var ve vergi veriliyormu?
-Para yı nasıl çekebilirim ininal karttan doğru ya da ininal ile kazandığım para ile direkt olarak internetten satın alabilir iyim
tavsiyem oyunculara özel pp yapabilirsin kanka konu dışı ama

asus rog logosuna benzemiş özgün gelmedi bana
Kanka Asus rog a benzediğini sonlara doğru anladım normalde göz çizimi karalamak için açmıştım böyle bişey çıktı ama o kadar da benzerliği yok vibi sadice biraz hani canavar gibi bir bakışı benziyor gözün bittiği ve başladığı yerler filan farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyem oyunculara özel pp yapabilirsin kanka konu dışı ama
Kanka oyunlar için karakterler filan yapmayı düşünüyorum orada pek para olacağını sanmıyorum

Arkadaşlar resmim güzel ve NFT yapmak istiyorum elimde 1 adet tablet var normal tablet biraz para biriktirdikten sonra kalem, pc filan alıp işi daha profesyonel yapmayı düşünüyorum ama nasıl NFT yapacağım konusunda bir bilgim yok ve yaşım küçük.

-Hangi tür uygulama lar kullanmam lazım tasarım için
-Youtube da reklamların çok önemli olduğu söyleniyordu doğrumu ?
-Ne kadar para var ve vergi veriliyormu?
-Para yı nasıl çekebilirim ininal karttan doğru ya da ininal ile kazandığım para ile direkt olarak internetten satın alabilir iyim
bu 4 soruyu hala kimse cevaplamamış bende merak ediyorum bilen var mı
Yaptığın eseri NFT'ye dönüştürmek için Opensea sitesine kaydoluyorsun sonra oradan bir cüzdan hesabı açıyorsun ben Bitski kullandım.
Eserini Bitski'ye yükleyince Bitski onu NFT'ye dönüştürüyor.
Bitski hesabını Opensea'ye bağlıyorsun.
Oradan tasarım sayfası gibi bir şey açıyorsun(hepsiburada'da pazar açmak gibi) sonra kendi pazarına Bitski'de ki NFT'ni yüklüyorsun.
Ama satışa sunmak için yaklaşık 1000-2500TL değerinde ETH ödemen gerekiyor.

Yaptığın eseri NFT'ye dönüştürmek için Opensea sitesine kaydoluyorsun sonra oradan bir cüzdan hesabı açıyorsun ben Bitski kullandım.
Eserini Bitski'ye yükleyince Bitski onu NFT'ye dönüştürüyor.
Bitski hesabını Opensea'ye bağlıyorsun.
Oradan tasarım sayfası gibi bir şey açıyorsun(hepsiburada'da pazar açmak gibi) sonra kendi pazarına Bitski'de ki NFT'ni yüklüyorsun.
Ama satışa sunmak için yaklaşık 1000-2500 ETH ödemen gerekiyor.
1000-2500 eth derken ????

buna nasıl cevap vereyim ki, yapabiliyorsan yap yani.
bakındım bionluğa 2d karakter tasarımları 300tlden felan başlıyor
Hani muhteşem attım ya kalp yerine para olduğunu düşün sjsj çok iyiymiş eğer kazanırsam pc toplar 3 d animasyon yaparım onu da satarım :) teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,443
Üyeler
187,192
Son üye
alican.akyar
Geri