İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

AA'yı takip ediyorum oradan haberler paylaşacağım ama internette dolaşırken bi haber geliyor karşıma küçük araştırma yaptıktan sonra konu açıyorum. O instagram sayfasını takip dahi etmiyorum sadece yaptığı röportaj geldi karşıma.
Mesela okullar ile bir haber yapmıştın çoğu kısmı yalan olduğu ortaya çıktı. Sadece 2 kelime değiştirip ne yapmışlar haberi...

AA'yı takip ediyorum oradan haberler paylaşacağım ama internette dolaşırken bi haber geliyor karşıma küçük araştırma yaptıktan sonra konu açıyorum. O instagram sayfasını takip dahi etmiyorum sadece yaptığı röportaj geldi karşıma.
Kanka sana önerim sadece AA dan paylaş.

Mesela okullar ile bir haber yapmıştın çoğu kısmı yalan olduğu ortaya çıktı. Sadece 2 kelime değiştirip ne yapmışlar haberi...
Okullar ile alakalı yaptığım haber doğruydu yani bilginin özü doğruydu attığım kaynaklarda da ayrıntılı yazıyordu. Daha ayrıntılı yazan bir yer bulamadığım için oraları kullanmıştım ama bilginin özü doğruydu buna kesinlikle eminim ve o yüzden attım. Daha dikkat edeceğim ama teşekkür ederim.

birkaç icraat sayabilir misin? ve bizim aile de aile boyu akp li olmasına rağmen icraat yapana verirler. icraat yapsın oyu onlara atalım derler. bence bu güzel bişey ama icraat yok ise zinhar. mesela imamoğluna. kessen oy vermezler.
Yeterli midir?

Yeterli midir?
Ben daha sayıcam kanka hala haber topluyorum rahat olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,588
Üyeler
184,481
Son üye
Neria
Geri