Neler Yeni

İmei atılan telefonda sorun

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Xiaomi redmi note 10s telefon almıştım imei kaydı yaptırmak için bir telefoncuya gittim kayıt yaptırdım birkaç ay sıkıntı yoktu ama tekrar yasal uyarı mesajı geldi aynı yere tekrar gittim ve imei kaydının kayıt dışı olduğunu söyledim adam bana bir olay var şöyle böyle dedi anlattı en son kapanınca tekrar gelmen lazım o zaman yapacağız dedi benim bildiğim kadarıyla kapanınca açılmıyordu neden kapanınca gel dediğini anlamadım o olayı bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Xiaomi redmi note 10s telefon almıştım imei kaydı yaptırmak için bir telefoncuya gittim kayıt yaptırdım birkaç ay sıkıntı yoktu ama tekrar yasal uyarı mesajı geldi aynı yere tekrar gittim ve imei kaydının kayıt dışı olduğunu söyledim adam bana bir olay var şöyle böyle dedi anlattı en son kapanınca tekrar gelmen lazım o zaman yapacağız dedi benim bildiğim kadarıyla kapanınca açılmıyordu neden kapanınca gel dediğini anlamadım o olayı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
sana tekrar yurt dışı imei atmış sanırım imei atmaya giderken evde kullanmadığın tuşlu veya eski telefon varsa onunkini attır ben öyle yapıyorum

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana tekrar yurt dışı imei atmış sanırım imei atmaya giderken evde kullanmadığın tuşlu veya eski telefon varsa onunkini attır ben öyle yapıyorum
Evet öyle yapacağım ama anlamadığım olay kapandıktan sonra gel demesi benim bildiğim kapanınca tekrar kullanılmıyor

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
kapanınca imei yenilenince açılıyor tekrar ama sana yurt dışı atması saçma eğer para ödediysen gidip desene neden yurt dışı atıyorsun diye
Pek bir bilgim yoktu eğer tekrar para isterse vermem zaten, ama açılır yani değil mi?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
O mesaj standart gelir. Bir şey olmaz

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bendede redmi note 10s var miui 13 güncellemesi de geldi şimdi IMEI attirnca bir şey değiştirmi birde telefon sıfırlandi mi

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Top Bottom