IMEI Kayıt Ücreti 6091TL Geçmiş Olsun 😔

Evet arkadaşlar IMEI Kayıt Ücreti 6093tl oldu yurtdışı telefon hayalî de geride mı kaldı artık ne
ben zaten yurt dışı alınca 1500 tl ye 6s te alacaktım 8 ay yeni de 4 ayda 6s e sim kart takıp yeniye bağlayarak kullacağım çift telefon. imei kayıt ucuz olsada yaptırmazdım çünkü 1 sene kullanıp satıp yeni modeli alacağım

Ayn ama uçak bileti vs herşeyi hesap et birde burada 1 yıl geçerli garanti biliyorsundur gerçi bunları
iphone 12 pro max alıcaktık hocam valla bu sorunun cevabını arıyordum iyi oldu. En ucuz amerika da sanırım oraya uçakla gidip hemen apple storedan alıp uçakla geleceğiz

Kiraya gelince yüzde 25 den fazlası yasak diyip kendi vergilerine gelince neden yüzde 122 zam yapıyor bu hükümet?

Az bile düz 10k yapsınlar (!).

Bu ios mu
Hepsindemi

yakın zamanda yeni vergi gelir gibi bu elektrikli scooterlar içinde ayık olun :kekw:

Kiraya gelince yüzde 25 den fazlası yasak diyip kendi vergilerine gelince neden yüzde 122 zam yapıyor bu hükümet?
Aynen kiraya da zam yapsınlar da herkes evsiz kalsın odaklandığın soruna bak ondan sonra niye düzelmiyoruz derler bide
beni niye gondikliyolar değil de ben niye başkasını gondikleyemiyorum dediğiniz sürece böyle bi 20 yıl daha gideriz

Aynen kiraya da zam yapsınlar da herkes evsiz kalsın odaklandığın soruna bak ondan sonra niye düzelmiyoruz derler bide
beni niye gondikliyolar değil de ben niye başkasını gondikleyemiyorum dediğiniz sürece böyle bi 20 yıl daha gideriz
Kiraya neye göre zam yapılır önce onu öğren sonra gel konuşalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri