peki 4G yi kullanabiliyormuyumBen telefonumu direkt olarak Amerika'dan almıştım 1.5 yıl kadar önce. Bir akrabam Türkiye'ye gelirken getirdi ve IMEI'de sorun yaşadık 150 lira iken parayı yatırdık ama sistemde gözükmedi sonra zam geldi 700 lira falan oldu, ben de İstanbul'daki bir telefoncuya hallettirdim. Bu yolla IMEI atılan telefonlar güncelleme almıyor (manuel olarak kendin güncelleyebilirsin) ve tek sim kart takılıyor
ve ayrıca telefoncu ne kadara imei attıBen telefonumu direkt olarak Amerika'dan almıştım 1.5 yıl kadar önce. Bir akrabam Türkiye'ye gelirken getirdi ve IMEI'de sorun yaşadık 150 lira iken parayı yatırdık ama sistemde gözükmedi sonra zam geldi 700 lira falan oldu, ben de İstanbul'daki bir telefoncuya hallettirdim. Bu yolla IMEI atılan telefonlar güncelleme almıyor (manuel olarak kendin güncelleyebilirsin) ve tek sim kart takılıyor
Öhö (yasal olmayan yöntemler) öhöİmei attırmak artık çok pahalı en az telefonun parasının yarısı kadar. İmei telefon almayın
teşekkürlerİmei attırmak artık çok pahalı en az telefonun parasının yarısı kadar. İmei telefon almayın
çok teşekkür ederim aynen yasal olmayan yollardan bahsediyordum150 liraya attı. Tabii ki 4g kullanılıyor sadece tek sim kart ve güncelleme sorunu var. Xiaomi eu sitesinden kendin romu yüklüyorsun formata falan gerek yok çok basit kurulumu var çok sorun olmuyor
Yaptırdığım mağazayı atabilirim isterseniz. Ben Ordu'da oturuyorum ama İstanbul'dan kargo falan hiç sorun çıkarmadı hala da mesajla yardımcı oluyor güncellemeyle sorun yaşarsam falanteşekkürler
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim aynen yasal olmayan yollardan bahsediyordum
Çok teşekkür ederim burada xiamio note 8 ler 1800 liraya satılıyor adamlar imei kayıtlı dedi kendinden kayıtlılar oradan almayı düşünüyorumYaptırdığım mağazayı atabilirim isterseniz. Ben Ordu'da oturuyorum ama İstanbul'dan kargo falan hiç sorun çıkarmadı hala da mesajla yardımcı oluyor güncellemeyle sorun yaşarsam falan