IP adresi benim değil fakat başkasının güvenliği için kaldırdım.ya senin ya da başkasının ıp adresi var. kaldır bence linki.
Tizen'de oturum açılmış. O kadar yaygaraya verdiniz ki hocam tizen'in samsung tv olduğunu unutup oturumu kapattım orda
Ne şifresi hocamŞifre gitti. Onun dışında sorun yok ama ad filan da gitti.
Hayır ben rastgele bir şey girmiştimNe şifresi hocam
Her yerde kullandığınız şifeyi mi girdiniz
Sanmıyorum pek.Banka hesabı falan kayıtlı bişey olurmu mailde.
Her yerde kullandığım şifre değil ama İg'de, kullanmadığım hotmailimde ve da forumda kullandığım şifre gitti. Onun dışında ininalda var ama orada da iki aşamalı doğrulama açık.Ne şifresi hocam
Her yerde kullandığınız şifeyi mi girdiniz
Şifre nereye gitti dostum hiçbir yere gitmediHer yerde kullandığım şifre değil ama İg'de, kullanmadığım hotmailimde ve da forumda kullandığım şifre gitti. Onun dışında ininalda var ama orada da iki aşamalı doğrulama açık.
INCA ne oluyor ki ben daha ilk defa duyuyorum ?Tencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
Markayı hedef almıyorum sadece Virüs Totalde böyle bir sonuç gördüm, paylaşmak istedim.