Özel Ürünler İçin İade Şartları
Ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (örn: kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler,kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs.) , tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler ile görüntü alınmış ve kutusu açılmış olan TV’lerin iadesi mümkün değildir.
Ürünlerin iade edilebilmesi, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
• İadesi olmayan ürünler,
• Tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler,
• Hızlı bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler
• Tek kullanımlık bir ürün olması,
• Hijyenik bir ürün olması,
• Her türlü yazılım ve programlar
• DVD, VCD, CD, kaset vb. bir ürün olması,
• LCD, LED ve Plazma TV'ler (TV Grubundaki ürünlerin mutlaka servis tarafından açılması gerekmektedir, Servis haricinde açılan ürünlerde değişim ve iade işlemleri yapılamaz. (Arızalı, kırık, darbeli vb.)
• LCD, LED ve Plazma TV'ler de Servis tarafından kurulumu yapılmış ürünler tekrar servis işlemleri yapılamayacağından dolayı iade alınamaz. (Sorunu olmayan keyfi iade istenilen ürünler)
• Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
• Kozmetik bir ürün olması,
• Cep telefonu kılıf ve aksesuarları.
• Sağlık ürünleri ve aksesuarları. (traş makinesi, epilatör, ateş ölçer vb)
• Vücut ile temas gerektiren ürünler (kulakiçi kulaklık, kulaküstü kulaklık vb)
• Ürünün tekrar satışa uygunluğunun yitirilmiş olması,
• 14 günlük Cayma Hakkı süresinin dolması,
• Ambalajı bozulmuş, ekran üzerindeki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde ki çiziklerin olması vb. durumdaki ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.
çoğumuz gibi sen de okumadın muhtemelen ben de okumamıştım ama mesaj atmıştım hijyenik ürün olduğu için iade almadıklarını belirttikleri için almamıştım kargodan dönerse sorun olmuyor fakat kutusun açarsan iade almıyorlar kolay kolay
Amazon kendi sattığı ürünler için alıyor deneyimledim