Neler Yeni

İnce hesap hijyenik ürün diye iademi kabul etmiyor

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
İncehesap üzerinde Corsair Void Elite RGB Wireless kulaklık aldım 2 gün önce elime ulaştı ancak equalizer ayarları canımı sıktığı için iade etmek istedim İncehesap ise ürünün hijyenik ürün olarak gözüktüğünü ve bu yüzden iade alamayacaklarını söyledi böyle bir hakları var mı bildiğim kadarıyla koşulsuz şartsız 14 günlük iade hakkım var.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Özel Ürünler İçin İade Şartları

Ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (örn: kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler,kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs.) , tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler ile görüntü alınmış ve kutusu açılmış olan TV’lerin iadesi mümkün değildir.

Ürünlerin iade edilebilmesi, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.

• İadesi olmayan ürünler,

• Tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler,

• Hızlı bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler

• Tek kullanımlık bir ürün olması,

• Hijyenik bir ürün olması,

• Her türlü yazılım ve programlar

• DVD, VCD, CD, kaset vb. bir ürün olması,

• LCD, LED ve Plazma TV'ler (TV Grubundaki ürünlerin mutlaka servis tarafından açılması gerekmektedir, Servis haricinde açılan ürünlerde değişim ve iade işlemleri yapılamaz. (Arızalı, kırık, darbeli vb.)

• LCD, LED ve Plazma TV'ler de Servis tarafından kurulumu yapılmış ürünler tekrar servis işlemleri yapılamayacağından dolayı iade alınamaz. (Sorunu olmayan keyfi iade istenilen ürünler)

• Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)

• Kozmetik bir ürün olması,

• Cep telefonu kılıf ve aksesuarları.

• Sağlık ürünleri ve aksesuarları. (traş makinesi, epilatör, ateş ölçer vb)

• Vücut ile temas gerektiren ürünler (kulakiçi kulaklık, kulaküstü kulaklık vb)

• Ürünün tekrar satışa uygunluğunun yitirilmiş olması,

• 14 günlük Cayma Hakkı süresinin dolması,

• Ambalajı bozulmuş, ekran üzerindeki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde ki çiziklerin olması vb. durumdaki ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

çoğumuz gibi sen de okumadın muhtemelen ben de okumamıştım ama mesaj atmıştım hijyenik ürün olduğu için iade almadıklarını belirttikleri için almamıştım kargodan dönerse sorun olmuyor fakat kutusun açarsan iade almıyorlar kolay kolay

Amazon kendi sattığı ürünler için alıyor deneyimledim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İncehesap üzerinde Corsair Void Elite RGB Wireless kulaklık aldım 2 gün önce elime ulaştı ancak equalizer ayarları canımı sıktığı için iade etmek istedim İncehesap ise ürünün hijyenik ürün olarak gözüktüğünü ve bu yüzden iade alamayacaklarını söyledi böyle bir hakları var mı bildiğim kadarıyla koşulsuz şartsız 14 günlük iade hakkım var.
İade Edemessin Almazlar Zorlarsan Belki.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
• İadesi olmayan ürünler,

• Tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler,

• Hızlı bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler

• Tek kullanımlık bir ürün olması,

• Hijyenik bir ürün olması,

• Her türlü yazılım ve programlar

• DVD, VCD, CD, kaset vb. bir ürün olması,

• LCD, LED ve Plazma TV'ler (TV Grubundaki ürünlerin mutlaka servis tarafından açılması gerekmektedir, Servis haricinde açılan ürünlerde değişim ve iade işlemleri yapılamaz. (Arızalı, kırık, darbeli vb.)

• LCD, LED ve Plazma TV'ler de Servis tarafından kurulumu yapılmış ürünler tekrar servis işlemleri yapılamayacağından dolayı iade alınamaz. (Sorunu olmayan keyfi iade istenilen ürünler)

• Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)

• Kozmetik bir ürün olması,

• Cep telefonu kılıf ve aksesuarları.

• Sağlık ürünleri ve aksesuarları. (traş makinesi, epilatör, ateş ölçer vb)

• Vücut ile temas gerektiren ürünler (kulakiçi kulaklık, kulaküstü kulaklık vb)

• Ürünün tekrar satışa uygunluğunun yitirilmiş olması,

• 14 günlük Cayma Hakkı süresinin dolması,

• Ambalajı bozulmuş, ekran üzerindeki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde ki çiziklerin olması vb. durumdaki ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

çoğumuz gibi sen de okumadın muhtemelen ben de okumamıştım ama mesaj atmıştım hijyenik ürün olduğu için iade almadıklarını belirttikleri için almamıştım
Amazondan tronsmart shadow kulaklık alıp 1 gün kullanıp iade ettim hiç hijyenik ürün vs demediler amazondan şaşmamak lazımmış.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe

Logithx

80+ Bronze
Orda yazılanlara göre aldığımız hiç birşeyi iade edeyecez o zaman 14 gün iade hakkı niye var zorlukmu çıkarıyorlar tüketici hakem heyetine başvur her zaman diyorum böyle sitelerden bir şey alınmaz hep işi yokuşa sürüyorlar..

Son düzenleme:

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Orda yazılanlara göre aldığımız hiç birşeyi iade emeyecez o zaman 14 gün iade hakkı niye var zorlukmu çıkarıyorlar tüketici hakem heyetine başvur her zaman diyorum böyle sitelerden bir şey alınmaz hep işi yokuşa sürüyorlar..
Öyle zaten kafam esti şunu beğenmedim diye bir iade olmuyor elektronikte. Çoğu elektronik ürünün kutusu ambalajı açıldıysa satıcı iade almama hakkına sahip. Hele de kulaklık gibi bir ürünün iadesi kutusu açıldıktan sonra çok zor bir olay. Amazon yapıyor olabilir ama amazonun kendi politikası bu şekilde bunu çoğu firma bu şekilde uyguluyor. THH'de de böyle geçiyor zaten thh başvursa da bir sonuç alamaz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet bu tarz ürünlerde kullanılmışsa iade alınmıyor.

Logithx

80+ Bronze
Öyle zaten kafam esti şunu beğenmedim diye bir iade olmuyor elektronikte. Çoğu elektronik ürünün kutusu ambalajı açıldıysa satıcı iade almama hakkına sahip. Hele de kulaklık gibi bir ürünün iadesi kutusu açıldıktan sonra çok zor bir olay. Amazon yapıyor olabilir ama amazonun kendi politikası bu şekilde bunu çoğu firma bu şekilde uyguluyor. THH'de de böyle geçiyor zaten thh başvursa da bir sonuç alamaz.
Ben hepsiburada'dan kulaklık aldım iade ettim beğenmedim vatan bilgisayardan kulaklık aldım bir üst modelinin fiyatı düştü için iade ettim onu aldım büyük firmalar zorluk çıkarmıyor aldığın herşeyin ambalajını açmak zorundasın o zaman alıyım kutusunu açmadan ben malzemeyi nasıl görecem orada yazılan bilgisayar malzemeleride dahil bir çok şey iade etmişimdir ama ben hep büyük firmalardan aldım çünkü adamlar uğraşmıyor işi yokuşa sürmüyorlar..

şahin doğan

80+ Platinum
böyle bir hakları var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,625
Üyeler
163,858
Son üye
Ugur2525