Neler Yeni

İnce hesap hijyenik ürün diye iademi kabul etmiyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,437
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yasal olarak almama hakları var. İade alan yerler yok değil fakat onlar müşteri memnuniyeti açısından alıyor.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Batuhan Divrik
Ben hepsiburada'dan kulaklık aldım iade ettim beğenmedim vatan bilgisayardan kulaklık aldım bir üst modelinin fiyatı düştü için iade ettim onu aldım büyük firmalar zorluk çıkarmıyor aldığın herşeyin ambalajını açmak zorundasın o zaman alıyım kutusunu açmadan ben malzemeyi nasıl görecem orada yazılan bilgisayar malzemeleride dahil bir çok şey iade etmişimdir ama ben hep büyük firmalardan aldım çünkü adamlar uğraşmıyor işi yokuşa sürmüyorlar..
https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar/vatan-bilgisayar-iade-kabul-etmeme-sacmaligi bu vatan için binlerce örnekten bir tanesi.
  • Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.)
Bu da hepsiburadanın kendi sitesinde yazdığı iade şartı. Hepsiburada satıcıların olduğu bir site ve satıcı kendi inisiyatifinde kabul etmiş olabilir. Siz ürünü satın almadan önce araştırıp almakla yükümlüsünüz maalesef ki hiçbir satıcı ambalajı açılmış ürünü iade almak zorunda değildir. Kendi inisiyatifinde kabul edebilir ancak zorunda değildir.

real1ty

80+ Bronze
Süreç nasıl işledi hocam 2.5 ay nasıl beklettiler.
2 kere düz iade denedim bir kere dip ses için servise gönderdim hepsinde geri verdiler. 2 ay sonra cızırtı başladı ve videoya cektim teknik@incehesap gibi bir mail vardı ona gönderdim ve yine kulaklıgı onlara gönderdim 4-5 gün sonra iade olarak sonuclandı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,341
İsim
Oğuz Oğuz
Amazondan tronsmart shadow kulaklık alıp 1 gün kullanıp iade ettim hiç hijyenik ürün vs demediler amazondan şaşmamak lazımmış.
Amazon ve nike gibi firmalar, kullansan bile alıyorlar. Hatta nike olayı başka bir boyuta taşımış 60 gün boyunca kullanılmış ayakkabıları bile alıyorlar. Gelen kutuda ayakkabıda çamur olsa bile iade alıyoruz yazıyor. Devamlı kulaklık alan biriyim aldığım bütün kulaklıkları deneyip sıfır fiyatının 50-100₺ altına sattım.

Son düzenleme:

Logithx

80+ Bronze
https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar/vatan-bilgisayar-iade-kabul-etmeme-sacmaligi bu vatan için binlerce örnekten bir tanesi.
  • Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.)
Bu da hepsiburadanın kendi sitesinde yazdığı iade şartı. Hepsiburada satıcıların olduğu bir site ve satıcı kendi inisiyatifinde kabul etmiş olabilir. Siz ürünü satın almadan önce araştırıp almakla yükümlüsünüz maalesef ki hiçbir satıcı ambalajı açılmış ürünü iade almak zorunda değildir. Kendi inisiyatifinde kabul edebilir ancak zorunda değildir.
İstediğin kadar yazabilirsin ne yazdıklarını çokça malzeme geri iade ettim hiçbir sorunda yaşamadım ordaki yazanlar beni ilgilendirmiyor o zaman koşulsuz iade şartı niye var ben yaşamış olduğum bir şeyden bahsediyorum her firma için çokça şikayet var ama ben sorun yaşamadığım için hala belli başlı firmalardan alışveriş yaparım..

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Batuhan Divrik
İstediğin kadar yazabilirsin ne yazdıklarını çokça malzeme geri iade ettim hiçbir sorunda yaşamadım ordaki yazanlar beni ilgilendirmiyor o zaman koşulsuz iade şartı niye var ben yaşamış olduğum bir şeyden bahsediyorum..
Anlatamadığım şey de o zaten koşulsuz iade diye bir şey yok! Göz boyamak için trendyol hepsiburada da yazıyor olabilir ama içeriğine baktığın zaman koşulsuz olmadığını anlayabiliyorsun. Oradaki yazanlar seni ilgilendirmiyorsa senin yazdıklarında beni ilgilendirmiyor dostum :) Sen iade edebildin diye normalde edileceği anlamına da gelmiyor. Firmaların iade almama hakkı var bunu diyorum. Bu kadar basit.

Logithx

80+ Bronze
Anlatamadığım şey de o zaten koşulsuz iade diye bir şey yok! Göz boyamak için trendyol hepsiburada da yazıyor olabilir ama içeriğine baktığın zaman koşulsuz olmadığını anlayabiliyorsun. Oradaki yazanlar seni ilgilendirmiyorsa senin yazdıklarında beni ilgilendirmiyor dostum :) Sen iade edebildin diye normalde edileceği anlamına da gelmiyor. Firmaların iade almama hakkı var bunu diyorum. Bu kadar basit.
İşi yokuşa sürdüklerinde iade olsun değişim olsun tüketici haklarına başvurduğunda sonuç alıcı lehine oluyor bununda bir çok örneği var 14 gün muhabbeti hepsiburada gibi sitelerin çıkardığı bir şey ticaret bakanlığının çıkardığı bir şey gidip firmadan bire bir aldığında iade süreci sıkıntılı olabiliyor ama mesafeli satış sözleşmi diye bir şey var..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Amazondan tronsmart shadow kulaklık alıp 1 gün kullanıp iade ettim hiç hijyenik ürün vs demediler amazondan şaşmamak lazımmış.
Konuyla alakasız ama shadow nasıldı?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Top Bottom