İncehesap.com Satın alırken 1 değil 100 kere düsünün

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum cidden. İncehesap da bozmuş iyice kendini, hepsi kendi başına tekel olduğu için ülkede kafalarına göre at koşturuyorlar. 2-3 sene önce işlemci almıştım, takıp kullanmıştım bir kaç gün, orijinal macunuyla falan. Sonra cuma indiriminde daha yükseği aynı fiyata düşmüştü bunu iade edip onu almıştım hiç sorun çıkarmamışlardı. Şimdi ise kusurlu ürün gönderip üstüne yatmaya çalışıyorlar helal olsun valla mis gibi ticaret.

İtopya falanda böyle sürekli kullanılmış ürün gönderiyor, bir kaç defa ürün aldım hep açık, kirlenmiş ürünler. Böyle şeyler bir kere bile yaşanmamalı, iade ürünü çöpe at diyen yok ama güzelce temizle yerleştir, poşetini ayarla gönder.

ben monitör iade ettim beni uğraştırmadılar allahtan gerçekten paneli çok kötüydü 540 hz diye almıştım

hic kalınhesapla ugrasıp kendini yıpratma ,İlçendeki Kaymakam lığa yada tüketici hakem heyeti neredeyse oraya gidip durumu anlatan bi dilekce yazıyorsun cıkardıgın bi kac fotoğrafı ve garantinin senden önce başladığını vs vs gösteren belgeleri ekine ekliyorsun.Ben olsam dilekceye değişim değil direk para iadesi isterdim genede sen bilirsin.

hic kalınhesapla ugrasıp kendini yıpratma ,İlçendeki Kaymakam lığa yada tüketici hakem heyeti neredeyse oraya gidip durumu anlatan bi dilekce yazıyorsun cıkardıgın bi kac fotoğrafı ve garantinin senden önce başladığını vs vs gösteren belgeleri ekine ekliyorsun.Ben olsam dilekceye değişim değil direk para iadesi isterdim genede sen bilirsin.
THH basvurdum senin söylediğin gibi yaptım. Ürünü benden iade ediceklerini söyledikleri için geri gönderdim.Ama bugün Thh sonucu bekliyoruz diye yazı yazmıslar.

Hocam son durum ne ?

Birçok firmada olduğu gibi satana kadar gerisi yok geçen aylarda incehesapta dramli diye satışa çıkan f/p spacer marka M2 ssd alan herkese drammli diye satıldı ve gönderildi herkese gelen dramsiz model verildi bende mağdur edildim özellikle 5 defa müşteri hizmetlerinden destek aldım ürün hakkında dram var denildi ve gelen ürünler dramsiz çıktı tamam yine kullanılır iyi fiyatta dram var diye alıyor bir çoğu ayıptır niye yalan söylüyorlar

bu forumda demirbaşı olmuş sitelerden uzak durun kafanız rahat olsun. hepsini toplasan hepsiburada ve amazon etmez. gaming gecesi diye millete 100/200 lira daha ucuza veren siteden cok sey beklemeyin zaten. gaming gecesi dediğin şey yabancılar gibi %30 olur. ver mahkemeye tazminat davası aç yıpranma payı üşenme..

Büyük talihsizlik hocam, geçmiş olsun. Normalde marka karalamaya karşıyım ama bu neymiş arkadaş ya? Çok saçmaymış. THH yardıracaksın yapacak bir şey yok.

ayrıca başlık icin teşekkürler. az sonra bu siteden monitör almaya karar vermiştim ama vazgectim.

Bence THH ile ilgili bir sorun yok. THH duruma 2 gün içinde el attı. Burada THH’yi suçlayacak bir durum yok; şu an için sadece firma üzerinden sorunlar yasanıyor. Özellikle benden, THH için başvuruda kullandığım videoyu silmemi istediklerinde anlamalıydım. Amaçları THH’yi kandırmak. Allah’tan her şeyi kayıt altına alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca başlık icin teşekkürler. az sonra bu siteden monitör almaya karar vermiştim ama vazgectim.
Kesinlikle Tavsiye etmiyorum. 500-900 tl indirim için kesinlikle bunlardan alıs veriş yapmaya değmez

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
itopya içinde geçerli

Geri