Neler Yeni

İncehesap sistemleri nasıl yolluyor??

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Çok merak ediyorum rx 6900 xt'li bir sistem tercih edeceğim ryzen 9 5900x'li ama aklımda tek soru var bu adamlar kartı test ediyor mu etmiyor mu üstündeki o jilatin mi nedir onu açıyorlar mı açmıyorlar mu windows kuruluyor mu kurulmuyor mu çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim
En son telefon aldım Genpa garantili idi ve bir sıkıntı yoktu poco f3 aldım. Ek olarak bilgisayar sürecinin işleyişi hakkında deneme sürümü işletim sistemi kurarlar eğer sen orijinal olarak yüklenmesini talep etmediysen. Bütün parçalar genelde denenir ondan dolayı jelatinleri çıkmış şekilde olabilme olasılığı var. Sonuçta kasa içine monte ediliyor. Demonte olarak gönderilmiyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,109
İsim
Mert Can Ergün
ekran kartı takılı olarak gelmiyor sen takiyorsun sistemi toplayıp test ediyorlar her hangi bir sıkıntı varmı diye deneme sürümü kuruyorlar

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Bugün ince hesapdan yanıt geldi

Cevap:​

İncehesap Müşteri Hizmetleri tarafından 19.07.2021 08:43 ‘da yanıtlandı
Değerli Müşterimiz;  Hazır sistem ürünlerimiz tüm montaj ve test işlemleri tamamlanarak, Windows 10 pro 64 bit deneme sürümü yüklenerek ve bios ile xmp güncellemesi yapılmış halde tarafınıza teslim edilmektedir.  Ekran Kartınız taşıma güvenliğinden dolayı demonte olarak gönderilmektedir, ürünü teslim aldığınızda ekran kartı montajını ve sürücü güncellemesini yapmanız yeterli olmaktadır.  Kullanılan tüm parçalar kendi markaları tarafından garanti altına alınmakta ve garanti kapsamında kullanılan parçaların boş kutuları tarafınıza kargolanmaktadır.  Ürününüz sipariş vermiş olduğunuz tarihten itibaren en geç 5 iş günü içerisinde işlemleriniz tamamlanarak kargolanmaktadır.  Saygılarımızla, İncehesap.com

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Çok merak ediyorum rx 6900 xt'li bir sistem tercih edeceğim ryzen 9 5900x'li ama aklımda tek soru var bu adamlar kartı test ediyor mu etmiyor mu üstündeki o jilatin mi nedir onu açıyorlar mı açmıyorlar mu windows kuruluyor mu kurulmuyor mu çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim
hiç merak etme iki tane 6k lık pc aldım sorunsuz ful test edilip bütün driverlar orijinal sitelerinden kurulup yollandı windows deneme sürümüde kuruldu tertemiz çalısır halde yollandı en saglam sitelerden biri şüphen olmasin 5k lık lg tv bile aldım

Top Bottom