Neler Yeni

İncehesap'ta Sahte İndirim

Haldunyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Haldun
Bu ram'i alıp sisteme eklicem ama son 2 büyük indirimden beri fiyatı yükseltiyorlar takip ettim indirimden önce 399-400tl yatı vardı şimdi indirim ayağına 429 yazmışlar hayır yani normal zam değil indirim yokken 400tl neden böyle yapıyorlar
Alıntıyı görüntüle
Aynısını alalı 4 gün oldu. Sadece çalışıyor mu diye kontrol ettim. Sorunsuz çalışıyor. Direkt PNY XLR8 gaming epic xrgb 2x16 ramler ile değiştirmeyi düşünüyorum. Artık 8 yetmiyor hiçbir sistemde hemde tek ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ram arıyorsan kesinlikle çift almalısın.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Klasik elektronik ürün sorunları maalesef. Çoğu firma yapıyor bunları. Her elektronik ürün alacağımda internetten 30 dakika araştırma yapıyorum ben en ucuz ve güvenilir satıcıyı bulmak için. Bu işler böyle :/

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Aynısını alalı 4 gün oldu. Sadece çalışıyor mu diye kontrol ettim. Sorunsuz çalışıyor. Direkt PNY XLR8 gaming epic xrgb 2x16 ramler ile değiştirmeyi düşünüyorum. Artık 8 yetmiyor hiçbir sistemde hemde tek ise.

Eğer ram arıyorsan kesinlikle çift almalısın.
konu bu değildi ama bilgi için teşekkürler

Klasik elektronik ürün sorunları maalesef. Çoğu firma yapıyor bunları. Her elektronik ürün alacağımda internetten 30 dakika araştırma yapıyorum ben en ucuz ve güvenilir satıcıyı bulmak için. Bu işler böyle :/
evet tam böyle alıcam indirimsiz fiyatı şu bi indirim gelir şu fiyata alır 3 5 kar ederim diye düşünürken indirim zamanı üzerine fiyat ekleyip indirdik diyorlar ya bu çok sinir bozucu

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
yani fiyatlar arada öyle ama ince cuma pek öyle değil

Top Bottom