Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

yolla hocam kafan rahat olsun ben yarım işi hiç sevmem mesela 1 aydır 5 kere monitör yolladım yenisini aldım durdum sürekli ölü piksel çıkıyor benim kafam rahat olmayacaksa niye alıyorum değil mi ? tabi karar her zaman sizin
yollicam da şöyle dicem depo stoğunuzda varsa ürünün değişimini yoksa direk 14 günlük iade hakkımı kullanarak iadesini istiyorum diyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide özellikle patpat poşete sarın dedim adamlar direk göndermiş böyle ya koli ıslansaydı ? yine ben uğraşıp durucaktım. kargonun geldiği zaman sel götürüyordu ortalığı...

Ekler

• 20231130_201151.jpg
    20231130_201151.jpg
    2 MB · Hit: 78
yollicam da şöyle dicem depo stoğunuzda varsa ürünün değişimini yoksa direk 14 günlük iade hakkımı kullanarak iadesini istiyorum diyeceğim.
evet belirt hocam değişim istiyorum diye değişim olmaz derlerse iade alın de geri yollamasınlar boşa zaman geçmez hem ama yollar yollamaz söyle adamlar geri fln yollar

• Beğen
Reaksiyonlar: john
evet belirt hocam değişim istiyorum diye değişim olmaz derlerse iade alın de geri yollamasınlar boşa zaman geçmez hem ama yollar yollamaz söyle adamlar geri fln yollar
anladım ama servis süreci uzun sürerse ne yapacağım 14 günü geçerse mesela ?

veya ürün serviste hasar alırsa ?

sırf bu yüzden direk iade mi etsem diyorum.

anladım ama servis süreci uzun sürerse ne yapacağım 14 günü geçerse mesela ?

veya ürün serviste hasar alırsa ?

sırf bu yüzden direk iade mi etsem diyorum.
orasını bilemiyorum ben geçen gün hepsiburadaya monitörü yolladım değişim için satıcı farklıydı satıcıya sor kısmından mesaj atıp değişim istediğimi belirttim adamlar değiştirdi yolladılar bugün için hemen belli oldu yani monitör hp ye fln gitmedi seninkinde nolur bilmiyorum. incehesaptan bi ara kulaklık aldım ondada cızırtı vardı yolladım gene 2 3 gün içinde değişti geldi

• Beğen
orasını bilemiyorum ben geçen gün hepsiburadaya monitörü yolladım değişim için satıcı farklıydı satıcıya sor kısmından mesaj atıp değişim istediğimi belirttim adamlar değiştirdi yolladılar bugün için hemen belli oldu yani monitör hp ye fln gitmedi seninkinde nolur bilmiyorum. incehesaptan bi ara kulaklık aldım ondada cızırtı vardı yolladım gene 2 3 gün içinde değişti geldi
anladım ben not yazıyorum kutunun içine işleme alınmadan ulaşınız diye bilgi alıp ona göre karar vericem.

Hocam ne yaptınız şu an bir gelişme var mı? Yoksa olunca yazar mısınız?
bütün gelişmeyi buraya yazarım sizdende öneri almak için zaten. şuan kargo sürecinde daha ürün ulaşmadı ellerine bugun verdim kargoya, kargoya verdikten sknra hem kodu bildirdim hemde arıza talep felan bana dönüş şekilleri şu anlık şu :

Değerli Müşterimiz,

Ürün açılıp, kullanıldığı taktirde servis kontrolü ile iade veya değişi olmaktadır. Ürün geldiğinde detaylı kontorller yapılacak olup, iade şartlarına uygun ise iadeniz yapılabilmektedir.

Saygılarımızla,

böyle bir şey var mı ya ürün açıldı diye iade almama gibi bi lüksleri ? üstelik ürün arızalı iken ?

bütün gelişmeyi buraya yazarım sizdende öneri almak için zaten. şuan kargo sürecinde daha ürün ulaşmadı ellerine bugun verdim kargoya, kargoya verdikten sknra hem kodu bildirdim hemde arıza talep felan bana dönüş şekilleri şu anlık şu :

Değerli Müşterimiz,

Ürün açılıp, kullanıldığı taktirde servis kontrolü ile iade veya değişi olmaktadır. Ürün geldiğinde detaylı kontorller yapılacak olup, iade şartlarına uygun ise iadeniz yapılabilmektedir.

Saygılarımızla,

böyle bir şey var mı ya ürün açıldı diye iade almama gibi bi lüksleri ? üstelik ürün arızalı iken ?
Hadi hayırlısı

• Beğen
Hocam merhabalar.Aldığım psu ile ekran kartını taktım ancak monitörüm eski olduğu için dönüştürücü beklemekteyim.

• Beğen

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla,

böyle bir şey var mı ya ürün açıldı diye iade almama gibi bi lüksleri ? üstelik ürün arızalı

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla,

Geçen bir tane düdük vardı sanki batı avrupada yaşıyor gibi yorum yapıyordu o nerede acaba? Iade alıyorlar falan diyordu.

Geçen bir tane düdük vardı sanki batı avrupada yaşıyor gibi yorum yapıyordu o nerede acaba? Iade alıyorlar falan diyordu.
evet öyle diyordu ama sende düdük demesen iyiymiş :d

Normalde yasal iade hakkın var, elektronik satış 14 günü geçmemiş ve hijyen ürünüyle alakası yok, ama Amazon gibi büyük kurumsal firmalar haricinde ürün alacağın her yer sana bu hakkı kullandırtmamak için elinden geleni yapar o nedenle iyi şanslar dostum.

• Beğen
Arkadaşlar ben ürünü kargolamadan önce aradım bu aldığım modelin stok bilgisini öğrenmek için. bana stok yok dediler. bugunde baktığımda sınırlı stok gözüküyor... biraz yalan dolan var bu işte. stok yok diye iade istedim ama değişim isteyeceğim şimdi geri belirtiyorum.

Geri