Neler Yeni

İncehesaptan aldığım pc donmaya başladı

Arabasevdalısı

80+ Bronze
bu arada ekran kartı ve işlemci dışındaki parçalar gerçekten kötü
Şuan benim sistemimde kullandığım ram ellerinde yok, kanunen de ya bire bir değişim yada para iadesi yapmalılar 2 yıla kadar ayıplı mallarda , en kötü tüketici hakem heyetine başvururum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade edemezsinki boşuna kendini sistemsiz bırakma psudan olabilir ramden olabilir incelemek lazım garantiye gönder yazılım kaynaklı olabilir sıcaklıktan drop yiyor olabilirsin
Artık kullanmak istemiyorum çok soğudum sistemden bu olaydan sonra

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Şuan benim sistemimde kullandığım ram ellerinde yok, kanunen de ya bire bir değişim yada para iadesi yapmalılar 2 yıla kadar ayıplı mallarda , en kötü tüketici hakem heyetine başvururum
kardeşim biraz saçma düşünceler içindesin :) sbu şekilde bir sonuca varamazsın garantiye gönder kendin anlamıyorsan baksınlar

Arabasevdalısı

80+ Bronze
kardeşim biraz saçma düşünceler içindesin :) sbu şekilde bir sonuca varamazsın garantiye gönder kendin anlamıyorsan baksınlar
Resmi olarak bu bir hakkım resmi olarakta tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir kanunen de ayıplı mal satımında illa tamir edecekler değiştirecekler diye bir şey yok asıl kısa süreli idare edecek şekilde bir ayıplı malı tamir edip geri gönderirlerse asıl sıkıntı o zaman oluşur

WhoCares

80+ Gold
Tamamda benimle alakalı bir konu değil ve sistemin tüm kutuları zart zurt stickerına kadar duruyor ve sistem üzerinde oynanmamış halde
seninle alakalı demedim ki zaten 14 gün yasal iade süresi var geçirmişsin ürünü garantiye göndericeksin servis raporuna göre işlem yapilacak zaten üründe üretim yada montajdan doğan bir sıkıntı varsa değişimi yapılır yada firmanin insiyatifine kalmış ücret iadesi yapılır

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Yarın iletişime geçip sistem iadesi talep edeceğim direk, ayıplı malda iki yıl içerisinde iade zorunluluğu var ve o andaki fiyatından ya birebir değişim yada para iadesi ama bana aldığım parayı versinler yeter

Atadım tabii ki

Zaten bilgisayardan anlayan biriyim sadece yapacağım müdahaleler yüzünden yok şurasını yok burasını ellemişler diye iade almamaları sıkıntılı bir süreç
fps droptan kaynaklı iade alınacağını pek düşünmüyorum. siz format atıp temiz kurulum yapmayı denediniz mi? belki kurduğuunuz programlardan kaynaklı olabiliyor hatta oyundan bile kaynaklı olabiliyor.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
fps droptan kaynaklı iade alınacağını pek düşünmüyorum. siz format atıp temiz kurulum yapmayı denediniz mi? belki kurduğuunuz programlardan kaynaklı olabiliyor hatta oyundan bile kaynaklı olabiliyor.
Fps drop değil oyunun kasılarak çalışmaya başlaması anlık dropta darboğaz zart zurt bir sürü şey olabilir biraz yanlış bir ifade olmuş

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Fps drop değil oyunun kasılarak çalışmaya başlaması anlık dropta darboğaz zart zurt bir sürü şey olabilir biraz yanlış bir ifade olmuş
yazılımsal gibi geldi yada sıcaklıktanda kaynaklı olabilir. siz yinede servise veya firmaya göndermeden önce testlerini yapın. elinizde veriler bulunsun ve ne olur ne olmaz format ve temiz kurulumu deneyin.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
yazılımsal gibi geldi yada sıcaklıktanda kaynaklı olabilir. siz yinede servise veya firmaya göndermeden önce testlerini yapın. elinizde veriler bulunsun ve ne olur ne olmaz format ve temiz kurulumu deneyin.
Dediklerinize katılıyorum direk usb den sıfır windows kurup testleri de öyle yapacağım ama oyunlar crackli falan olsa anlarım hepsi ya steamden ya epic ten yada ea store dan

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
chade
ayıplı mal ayıplı mal, iade alacaklar iade edecem cart curt. birader bir sakin ol la. dışarıda hava bilmem kaç derece. sokakta yürüyen insan hararet yapıyor. sebebi sıcaklık olabilir. ssd full dolu olsa bile oyunlarda takılmalar yaşama ihtimalin var. önce bi sistemi kontrol et. sorun ney onu bul. abi ben 3 hafta önce sistem aldım ama bu oyunda kasıyor sistemi geri alın paramı istiyom ben diyince tamam kardeşim al sen paranı biz kullanışmış 2. el bilgisayarı senden alırız hemen mi diyeceklerini sanıyorsun? oyun oynarken kasıyor diye iade edemezsin. arızalı bir parça varsa onu tespit edersin onlar da değişim yapar.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
seninle alakalı demedim ki zaten 14 gün yasal iade süresi var geçirmişsin ürünü garantiye göndericeksin servis raporuna göre işlem yapilacak zaten üründe üretim yada montajdan doğan bir sıkıntı varsa değişimi yapılır yada firmanin insiyatifine kalmış ücret iadesi yapılır
14 gün iade sınırı senin insiyatifine kalmış ürünler için ayıplı malda bu süre 2 yıldır.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
ayıplı ürün olduğuna sen mi karar veriyorsun servis mi ? :kekw:
Malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. Satıcının kusuru olmasa dahi sorumlu olacağı kabul edilmiştir. Kanunen ben ayıplı dediysem ayıplı olmadığını kanunen onlar ispat etmeli

ayıplı ürün olduğuna sen mi karar veriyorsun servis mi ? :kekw:
Ve bununla ilgili veri sunmalılar

WhoCares

80+ Gold
Malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. Satıcının kusuru olmasa dahi sorumlu olacağı kabul edilmiştir. Kanunen ben ayıplı dediysem ayıplı olmadığını kanunen onlar ispat etmeli

Ve bununla ilgili veri sunmalılar
servis raporun varmı yokmu önemli olan o sen kafana göre o ayipli bu ayip diyemiyorsun üstüne üstelik 20 gün kullanmışsın senin ürüne hasar vermediğini nerden bilecek satıcı ?

Top Bottom