Neler Yeni

İncehesaptan aldığım pc donmaya başladı

Arabasevdalısı

80+ Bronze
ayıplı ürün olduğuna sen mi karar veriyorsun servis mi ? :kekw:
Ki konu tüketici hakem
ayıplı ürün olduğuna sen mi karar veriyorsun servis mi ? :kekw:
servis raporun varmı yokmu önemli olan o sen kafana göre o ayipli bu ayip diyemiyorsun üstüne üstelik 20 gün kullanmışsın senin ürüne hasar vermediğini nerden bilecek satıcı ?
Kardeşim Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. 30 günü geçmediğimde incehesapada bildirimi videolu verimi sunduğumda istediğimi yapabilirim

WhoCares

80+ Gold
Ki konu tüketici hakem
Kardeşim Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. 30 günü geçmediğimde incehesapada bildirimi videolu verimi sunduğumda istediğimi yapabilirim
tamam kardeşim sen anlamak istemiyorsun bol şans

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
sorunun senin pcye yüklediğin yazılımlardan yada windowsun kendi güncelleştirmelerinden kaynaklı olup olmadığını nereden biliyorsun ? sana yardımcı olmaya çalışıyoruz biz kimsenin artniyeti yok senin pcnin yanmasından patlamasından paranın çöpe gitmesinden bize ne yarar var ? bu tavırla zaten bir yere varamazsın kendini mağdur edersin sadece haberin olsun

Arabasevdalısı

80+ Bronze
tamam kardeşim sen anlamak istemiyorsun bol şans
Kanunen bildiriyi yaptığımda ve kayıt altına aldığımda servis zart zurt herhangi bir yere göndermeden başvurumu yapabilirim ki en mantıklısı da bu , oradakiler de beni servise yönlendirmeye çalışacak çünki servisin karar vermesini 1 ay 1 gün sonrasına getirseler servisin dediği esas tır
sorunun senin pcye yüklediğin yazılımlardan yada windowsun kendi güncelleştirmelerinden kaynaklı olup olmadığını nereden biliyorsun ? sana yardımcı olmaya çalışıyoruz biz kimsenin artniyeti yok senin pcnin yanmasından patlamasından paranın çöpe gitmesinden bize ne yarar var ? bu tavırla zaten bir yere varamazsın kendini mağdur edersin sadece haberin olsun
Sadece şunu söylemeye çalışıyorum eğer servise gönderirseniz olay 3-4 aydan önce çözülmez zaten ben ne olursa olsun görüntülü kaydımı alıp gönderimi yapacağım İncehesap yetkililerine biraz da sitenin tavırlarına göre hareket edeceğim

WhoCares

80+ Gold
Kanunen bildiriyi yaptığımda ve kayıt altına aldığımda servis zart zurt herhangi bir yere göndermeden başvurumu yapabilirim ki en mantıklısı da bu , oradakiler de beni servise yönlendirmeye çalışacak çünki servisin karar vermesini 1 ay 1 gün sonrasına getirseler servisin dediği esas tır Sadece şunu söylemeye çalışıyorum eğer servise gönderirseniz olay 3-4 aydan önce çözülmez zaten ben ne olursa olsun görüntülü kaydımı alıp gönderimi yapacağım İncehesap yetkililerine biraz da sitenin tavırlarına göre hareket edeceğim
tamam kardeşim napiyorsan yap benide tagleme lütfen

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Kanunen bildiriyi yaptığımda ve kayıt altına aldığımda servis zart zurt herhangi bir yere göndermeden başvurumu yapabilirim ki en mantıklısı da bu , oradakiler de beni servise yönlendirmeye çalışacak çünki servisin karar vermesini 1 ay 1 gün sonrasına getirseler servisin dediği esas tır Sadece şunu söylemeye çalışıyorum eğer servise gönderirseniz olay 3-4 aydan önce çözülmez zaten ben ne olursa olsun görüntülü kaydımı alıp gönderimi yapacağım İncehesap yetkililerine biraz da sitenin tavırlarına göre hareket edeceğim
Sana ne olacağını söyleyeyim ürünü inceheap geri almayacak, servis için kargo kodu oluşturacak sende göndermeyeceksin thhye başvurursun muhtemelen thhde ürünü süresi geçtiği için servis raporu isteyecek ürünün oradan garantiye gidecek garantide olaki bir sorun çıkmadı raporu gelirse 2 ay pcsiz kalmış olacaksın pcninde o yolculukta ırzına geçerler önce demiş kurulum win11 kur sonra driverları Windows’un kendine kurdurt ekran kartını eski sürücü yükler onu sil kendin günceli kur güncelleştirmeleride tamamla daha sonra gereksiz yazılım yüklemeden istediğim oyunu kur dene gene devam ederse donanımdan kaynaklı arızan var demektir onuda incehesaba durumu anlat yardımcı olurlar zaten parçaları deneyerek arızalı olanı tespit ederler kendin yapma imkanın yoksa eğer

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Arda
14 gün iade sınırı senin insiyatifine kalmış ürünler için ayıplı malda bu süre 2 yıldır.
Kankam sistem eski parçalardan olmuşyor. Bu adamlardan sistem aldim ekran karti aldim gamepad aldim hiç bir sorun yaşamadim. Sen bi sakin ol problem sende olabilme ihtimali yüksek. Ssd yi fullediysen ondan kaynaklı olabilir. Virus girmiş olabilir. 2 3 hafta önce alinan bir sistem nasıl kassın oyunlarda. 2. El almazlar eğer adamların bir suçu yoksa. Testini yaparlar sorun yoksa gönderirler. Sorun senden olma ihtimali de yüksek. Yoksa ilk geldiği andan itibaren kasma yapacağinı düsünüyorum.

Son düzenleme:

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Talat
Sistem parçaları 4070 Asus dual ekran kartı
Ryzen 7500f işlemci
32gb DDR 5 6000mhz apacer ramler
1tb lexar m2 ssd
Frisby 750w 80+ bronze psu
Frisby kasa
Ben şahsen psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum gerçekten kötü bir marka
PSU dan kaynaklı bişey değil ama ssd den kaynaklı ola bilir aynı durumla karşılaştım cünki..

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Kankam sistem eski parçalardan olmuşyor. Bu adamlardan sistem aldim ekran karti aldim gamepad aldim hiç bir sorun yaşamadim. Ssn bi sakin ol porblem sende olabilme ihtimali yüksek. Ssd yi fullediysen ondan kaynaklı olabilir. Virus girmiş olabilir. 2 3 hafta önce alinan bir sistem nasıl kassın oyunlarda. 2. El almazlar eğer adamların bir suçu yoksa. Testini yaparlar sorun yoksa gönderirler. Sorun senden olma ihtimali de yüksek. Yoksa ilk geldiği andan itibaren kasma yapacağinı düsünüyorum.
20. Gün kasanın içi sadece demonte gönderilen ekran kartını takmak için açılan sistem ve belirrtiğim gibi oynadığım bütün oyunlar steam ea veya epic ten ve 600 gb da boş alan var m2 de

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Arda
20. Gün kasanın içi sadece demonte gönderilen ekran kartını takmak için açılan sistem ve belirrtiğim gibi oynadığım bütün oyunlar steam ea veya epic ten ve 600 gb da boş alan var m2 de
Her oyunda yapıyor mu? Yapıyorsa da belirli bir günden sonra mı yapmaya başladı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom