İncehesap Pişmanlıktır Ben Böyle Monitör Alırken Kesinlikle vatan Tercih Ediyorum En Azından Arkasında Duruyorlar

Bakma Vatan da hiç öyle sütten çıkmış ak kaşık değil, oranın tek sunduğu artı ürünü gidip mağazadan test edip alma imkanı. Ben de senin gibi düşünüyodum, adamlar pahalı satıyor ama en azından servisleri iyi ve ürünlerinin arkasında duruyolar diyodum ama o kadar konu ve şikayet gördüm ki artık ben bu ülkede ahlak kavramının yitirildiğini düşünüyorum.
İnsanımız fırsatçılığa, üç kağıtcılığa çok meyilli, 3 kuruş için babasını satacak insan çok. Incehesap olsun Vatan olsun, Teknobiyotik, Sinerji, Tebilon, Itopya, Gamegaraj gibi firmaların hangisini araştırırsan araştır şikayetvarda ya da forumda hepsinin abuk subuk haksızlıklarıyla, saçmalıklarıyla karşılaşırsın. Buna Magic, DFS bilişim gibi hepsiburada/trendyol/amazon satıcıları da dahil. Bu arada hepsinin sıkıntısız sorun çözdüğü örnekler de çok. 
Hani teknoloji biraz şans işidir diyoruz ya, artık satıcının sorun yaşadığında nasıl yanıt vereceği de şans işi oldu bu ülkede. O anki ruh hallerine göre ya da artık sorunla ilgilenen kişinin insafına göre kiminin sorununu çözüyolar kimine omurgasızlık yapıyolar.
THH tarzı yerler bu tarz durumlarda büyük cezalar, yıldırıcı yaptırımlar uygulamaya başlasa bak hiç biri yapabiliyor mu bu tarz şeyleri. Ama yok, bizde anca ürünün parası iade edilir ya da muadiliyle değiştirilir. her şey saçma aga bizde..
Kısacası şurdan mal alınmaz, burdan mal alınmaz kafasıyla yürürsek alışveriş yapacak yer kalmıyor malesef.