Öneri İncehesaptan Alış-veriş yapmadan önce Okuyun !

Büyük rezillik. İnşallah en kısa sürede sonuclanir

İncehesap böyle ne kadar yorumlarda anlatsakta insanlar büyük markaların iyi olduğu algısını bir türlü kafalarınad kıramıyor bende yaşadım THH'yı kazansan bile adamlar uygulamıyor. Ben THH'ya başvuru yaptım, kazandım taraflarına ilettim adamlar dalga geçiyor. İcra'ya vermek gerekiyor. En sonunda mahkemelik olunacak. Adamlarında amacı bu kimse uğraşmaz diye böyle yapıyor.

İncehesap böyle ne kadar yorumlarda anlatsakta insanlar büyük markaların iyi olduğu algısını bir türlü kafalarınad kıramıyor bende yaşadım THH'yı kazansan bile adamlar uygulamıyor. Ben THH'ya başvuru yaptım, kazandım taraflarına ilettim adamlar dalga geçiyor. İcra'ya vermek gerekiyor. En sonunda mahkemelik olunacak. Adamlarında amacı bu kimse uğraşmaz diye böyle yapıyor.
Hergün burda insanları bilgilendirim. Hiçde yorurmam gerekirse hakkım için heryere basvururum zamanım bol !

Hergün burda insanları bilgilendirim. Hiçde yorurmam gerekirse hakkım için heryere basvururum zamanım bol !
En sonunda akçe akçe tıpış tıpış zararını karşılayacaklar zaten. Sadece sabretmek gerekiyor. THH'ya e devlet üzerinden başvuru yapmak yerine ilçeden gidip yüzyüze yaparsan daha hızlı sonuç alabilirsin. Ben e - devlet üzerindne yaptım 2-3 ay arasında thh sonucu çıkmıştı. Sonra uygulamadıalr bir thh daha yaptım ama 2. ye thh bakmıyormuş direkt mahkeme icra.

İncehesap Pişmanlıktır Ben Böyle Monitör Alırken Kesinlikle vatan Tercih Ediyorum En Azından Arkasında Duruyorlar

İncehesap Pişmanlıktır Ben Böyle Monitör Alırken Kesinlikle vatan Tercih Ediyorum En Azından Arkasında Duruyorlar
Bakma Vatan da hiç öyle sütten çıkmış ak kaşık değil, oranın tek sunduğu artı ürünü gidip mağazadan test edip alma imkanı. Ben de senin gibi düşünüyodum, adamlar pahalı satıyor ama en azından servisleri iyi ve ürünlerinin arkasında duruyolar diyodum ama o kadar konu ve şikayet gördüm ki artık ben bu ülkede ahlak kavramının yitirildiğini düşünüyorum.

İnsanımız fırsatçılığa, üç kağıtcılığa çok meyilli, 3 kuruş için babasını satacak insan çok. Incehesap olsun Vatan olsun, Teknobiyotik, Sinerji, Tebilon, Itopya, Gamegaraj gibi firmaların hangisini araştırırsan araştır şikayetvarda ya da forumda hepsinin abuk subuk haksızlıklarıyla, saçmalıklarıyla karşılaşırsın. Buna Magic, DFS bilişim gibi hepsiburada/trendyol/amazon satıcıları da dahil. Bu arada hepsinin sıkıntısız sorun çözdüğü örnekler de çok.

Hani teknoloji biraz şans işidir diyoruz ya, artık satıcının sorun yaşadığında nasıl yanıt vereceği de şans işi oldu bu ülkede. O anki ruh hallerine göre ya da artık sorunla ilgilenen kişinin insafına göre kiminin sorununu çözüyolar kimine omurgasızlık yapıyolar.

THH tarzı yerler bu tarz durumlarda büyük cezalar, yıldırıcı yaptırımlar uygulamaya başlasa bak hiç biri yapabiliyor mu bu tarz şeyleri. Ama yok, bizde anca ürünün parası iade edilir ya da muadiliyle değiştirilir. her şey saçma aga bizde..

Kısacası şurdan mal alınmaz, burdan mal alınmaz kafasıyla yürürsek alışveriş yapacak yer kalmıyor malesef.

Başlıkta incehesap yazınca yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Yakın zamanda bir sistem topladım. Son bileşenlerim sıvı soğutucu ve fanlardı. Uzun süre sıvı soğutucu bekledim ve nihayet stoğa gelmişti. Aslında başka satıcılarda vardı fakat incehesap Lian Li yetkili satıcısı olduğu için onlardan almak istedim. Bu süreçte Lian Li ile iletişime de geçtim Türkiye'de ürün stoklarının olmaması ile ilgili.

Pahalı olabilir herkes tercih etmiyor olabilir ama alan kişilerinde benim yaşadığım sorunu yaşamalarını istemem. incehesaptan sıvı soğutucu ve 4 adet LCD-TL fan ile 3'lü TL fan sipariş ettim. Gelen ürünleri kontrol ettiğimde özellikle 3'lü TL fanların yan koruma jelatinlerinde inanılmaz çizikler vardı. Sıvı soğutucunun kutusunu açtığımda içerisinde kurulu olarak gelen 3'lü TL fanlar mevcuttu aynı koruma jelatini onda da vardı ama çizik vs. yoktu. Gönderdikleri fanlar bariz kullanılmış üründü. Çalıştığı için ve sorun yaşamadığım için iade etmedim.

Teknoloji editörlerinin eline geçen bu ürünler tekrardan piyasayı mı sürülüyor diye düşünmeden yapamıyorum.

2000 fazla veririm amazondan alırım abi böyle işlerle uğraşmaya gekre yok

Hocam indirim ile mi aldınız bilmiyorum ama bu indirim ile satılan ürünlerde genelde sorun çıkıyor.
Allahtan Amazon nun kendisi satış yapıyorda düzgün ürün alıyoruz iade de sorun yaşamıyoruz

Geri