Neler Yeni

Ingilizcemi nasıl geliştiririm

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Seviyemi bilmiyorum ama türkçeye çevirmeden ingilizce videoları anlayabiliyorum artık (1 saat önce keşfettim hiç ingilizce video izlemedim anlamam diye) onun harici sınavlardan ortalama 85 üstü alıyorum amerikada yaşamak istiyorum ingilizcem yetmez diye korkuyorum yetse bile telafuz konusunda aşırı zorluk çekiyorum şarkı söylerken dilim dolanıyo sözleri yutuyorum nasıl düzeltebilirim

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
çalışarak geliştirirsn. bol bol practice yap. kendi kendine konuş. en etkilisi de ingilizce düşünmek

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Eren
Seviyemi bilmiyorum ama türkçeye çevirmeden ingilizce videoları anlayabiliyorum artık (1 saat önce keşfettim hiç ingilizce video izlemedim anlamam diye) onun harici sınavlardan ortalama 85 üstü alıyorum amerikada yaşamak istiyorum ingilizcem yetmez diye korkuyorum yetse bile telafuz konusunda aşırı zorluk çekiyorum şarkı söylerken dilim dolanıyo sözleri yutuyorum nasıl düzeltebilirim
Dizi izle ve sonra ing konuşucak birisni bul gerek internetten gerek kurslarla vs

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
efe araci
ben oyunları ingilizce oynarak voice chatler de yabancı kingolarla ingilizce konuşarak ve en çok ta dizileri ingilizce alt yazı izleyerek geliştirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Kitap okuyarak geliştirebilirsin. Ayrıca yabancı dilde sokak röportajları izlemek sana ek olarak bilgi sağlar. Biz filmlerde kitaplarda daha resmi görüyoruz ama sokak dili daha farklı oluyor veya neyin yerine daha kolay ne söylenir gibi yeni cümleler kalıplar öğreniyorsun.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben oyunları ingilizce oynarak voice chatler de yabancı kingolarla ingilizce konuşarak ve en çok ta dizileri ingilizce alt yazı izleyerek geliştirdim.
dizi izleyerek nasıl geliştireceğimi tam çözemedim kitap var ama başlayamadım film izlemeyi denerim dizi friends ile ingilizce çok geliştiren gördüm ama nasıl yapacağımı anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kutay Önen
Oyun oynuyorsan yabancı sunucularda oynayıp insanlarla iletişime geç bol bol. Konuşarak öğrenmek en etkilisi bana kalırsa. İlk başlarda sürekli çeviriden falan bakarak konuşacaksın ama sana çok faydalı olacaktır

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
efe araci
dizi izleyerek nasıl geliştireceğimi tam çözemedim kitap var ama başlayamadım film izlemeyi denerim dizi friends ile ingilizce çok geliştiren gördüm ama nasıl yapacağımı anlamadım
ingilizce altyazı ile izle mümkünse yabancı kişilerle sohbet etmeye çalış sözlü olur yazılı olur.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynuyorsan yabancı sunucularda oynayıp insanlarla iletişime geç bol bol. Konuşarak öğrenmek en etkilisi bana kalırsa. İlk başlarda sürekli çeviriden falan bakarak konuşacaksın ama sana çok faydalı olacaktır
çeviriye gerek duymuyorum hocam bazen ingilizcem yokmuş gibi hissediyorum o zaman bakıyorum onun harici çeviri kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ingilizce altyazı ile izle mümkünse yabancı kişilerle sohbet etmeye çalış sözlü olur yazılı olur.
hala çözmüş değilim ama sohbet ederim

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
efe araci
çeviriye gerek duymuyorum hocam bazen ingilizcem yokmuş gibi hissediyorum o zaman bakıyorum onun harici çeviri kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala çözmüş değilim ama sohbet ederim
hocam türkçe dublaj açıp alt yazıyı ingilizce yapabilirsin türkçe dublaj kulağını kanatmayacaksa tabi XD

Owlore

80+ Bronze
İngilizce müzik de öneririm konuya ek olarak. Kelime haznesini pek geliştirmese bile konuşma şeklini biraz geliştirebilir şarkıları söyleye söyleye

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hocam türkçe dublaj açıp alt yazıyı ingilizce yapabilirsin türkçe dublaj kulağını kanatmayacaksa tabi XD
ben film dizi harici şeylerle geliştiricem film dizi pek etkilemez gibi geliyo bana

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
efe araci
ben film dizi harici şeylerle geliştiricem film dizi pek etkilemez gibi geliyo bana
şöyle aslında benim asıl öğrenme yolum yabancı insanlarla konuşmak diğer dediklerimi pasif gibi say hani dizi filmden 3-5 öğrensen oyunlardan 3-5 her şeyi ingilizce kullanıp 3-5 öğrensen hızlandırır şeklinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,494
Üyeler
172,684
Son üye
bombombini gusini
Top Bottom