İngiltere'de 3300x bulamıyorum?

IceWizard

80+
Reaksiyon skoru
131
Selam dostlarım, bu sene çeşitli sebeplerden dolayı Londra'ya taşındım ve kendime bir sistem toplamak istiyorum fakat burda bir türlü 3300x bulamadım. Yazın ortasından beri bekliyorum fakat yok, stoğa girmedi bir türlü, aramızda ingilterede yaşayan veya fikri olan var mı? Ben mi bulamıyorum, bakmadığım site yok kaç aydır, 3300x alamazsam 3100 alacağım, çok fark olur mu arada?

Selam dostlarım, bu sene çeşitli sebeplerden dolayı Londra'ya taşındım ve kendime bir sistem toplamak istiyorum fakat burda bir türlü 3300x bulamadım. Yazın ortasından beri bekliyorum fakat yok, stoğa girmedi bir türlü, aramızda ingilterede yaşayan veya fikri olan var mı? Ben mi bulamıyorum, bakmadığım site yok kaç aydır, 3300x alamazsam 3100 alacağım, çok fark olur mu arada?
ingilterede o kadar ucuzken 3600u zorla bence

Hocam ingilterede 3300x i ne yapacan sen :D al 3600 en kötü keyfine bak.

Hocam ingilterede 3300x i ne yapacan sen :D al 3600 en kötü keyfine bak.
:D Daha bu sene taşındım, o da ekonomik sebepler yüzünden, yeni toparlıyoruz, daha zengin olmadık, umarım herkese daha da iyisi nasip olur, benim elden bu kadar geliyor, dahasına bütçem el vermiyor :D

Son düzenleme:
almanyadaydım 2 veya 1 haftadır baya iyidi R5 3600 1.200 Türk parayla hatta 1.100 e görüyordum :D biraz bekleyip 3600 al derim.

:D Daha bu sene taşındım, o da ekonomik sebepler yüzünden, Türkiye'de durumumuz hiç iyi değildi, yeni toparlıyoruz, daha zengin olmadık, umarım herkese daha da iyisi nasip olur, benim elden bu kadar geliyor, dahasına bütçem el vermiyor :D
Türkiye'de durumun iyi değilken nasıl gittin anlat lütfen bende gitmek istiyorum .

almanyadaydım 2 veya 1 haftadır baya iyidi R5 3600 1.200 Türk parayla hatta 1.100 e görüyordum :D biraz bekleyip 3600 al derim.
Burda da anlamadığım bir şekilde fiyatları artıyor, 160 pounddu, 178 olmuş..
Post automatically merged:

Türkiye'de durumun iyi değilken nasıl gittin anlat lütfen bende gitmek istiyorum .
.

Son düzenleme:
Burda da anlamadığım bir şekilde fiyatları artıyor, 160 pounddu, 178 olmuş..

Knk bizim ev vardı ya

artık yok knk
İngiltere'de mi ev vardı yoksa evi satıp mı gittin anlamadım :d

Alma bekle yeni işlemciler gelir hem ona bütçeni yetirirsin.

Son düzenleme:
:D Daha bu sene taşındım, o da ekonomik sebepler yüzünden, Türkiye'de durumumuz hiç iyi değildi, yeni toparlıyoruz, daha zengin olmadık, umarım herkese daha da iyisi nasip olur, benim elden bu kadar geliyor, dahasına bütçem el vermiyor :D
O zaman zengin olunca al dostum. Londra'da asgari ücretler yüksek zaten. Bekle RTX 3000 toplarsın. 2-3 ay çalış. 😄

Geri