hocam aklınıza gelen bir şeyi isteyin aklınıza bir şey gelmiyorsa istediğiniz bir şey yoktur boşa para harcamaya gerek yok ama bu sizin için iyi bir fırsatta olabilir iyi düşünün benceBir tanıdığım Londra'ya gidecek bir şey ister misin dedi ne getirtebilirim mantıklı olarak elektronik olabilir başka bir şey olabilir
Orda ne daha ucuz buraya göre falan onları bilmiyorum bu fırsatı kaybetmekte istemiyorum milletin fikrini alayım diye açtım konuyu sizin akliniza bir şey geliyor mu turkiyede olmayip orada olan bir seyler meselahocam aklınıza gelen bir şeyi isteyin aklınıza bir şey gelmiyorsa istediğiniz bir şey yoktur boşa para harcamaya gerek yok ama bu sizin için iyi bir fırsatta olabilir iyi düşünün bence
hocam muhtemelen çoğu şey daha ucuza gelir ama sizin hobilerinize bağlı bi kaç kategori belirlerseniz fikir verebilirim mesela ben kendim için konuşucak olursam flipper zero aldırırdım Türkiyede yok ama size uymaz belkiOrda ne daha ucuz buraya göre falan onları bilmiyorum bu fırsatı kaybetmekte istemiyorum milletin fikrini alayım diye açtım konuyu sizin akliniza bir şey geliyor mu turkiyede olmayip orada olan bir seyler mesela
Hocam diyorum ki bı manga aldirtayim bı hediyelik İngiliz çayı kurabiyesi falan bide parfüm getirteyim diyorum elektroniklerin garantisi olmuyor gelince o korkutuyor birazhocam muhtemelen çoğu şey daha ucuza gelir ama sizin hobilerinize bağlı bi kaç kategori belirlerseniz fikir verebilirim mesela ben kendim için konuşucak olursam flipper zero aldırırdım Türkiyede yok ama size uymaz belki
mantıklı hocam biraz ikonik bir şey olursa güzel olur İngiliz çayı mantıkı olmuş parfüm de mantıklı yurt dışında o da çok pahalı değil siz kendiniz belirlemişsiniz zaten bence güzel yaniHocam diyorum ki bı manga aldirtayim bı hediyelik İngiliz çayı kurabiyesi falan bide parfüm getirteyim diyorum elektroniklerin garantisi olmuyor gelince o korkutuyor biraz