ininal vs papara hangisi daha avantajlı

Nissan gtr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
65
İninal kullanıyorum para yatırırken 2 lira çekerken 2 lira onu yap 2 lira bunu yap 2 lira bıktım sürekli para çekiyor hangi kart daha avantajlı papara mı ininal mı sadece yazıp geçmeyin nedenini söylerseniz sevinirim.

İninal kullanıyorum para yatırırken 2 lira çekerken 2 lira onu yap 2 lira bunu yap 2 lira bıktım sürekli para çekiyor hangi kart daha avantajlı papara mı ininal mı sadece yazıp geçmeyin nedenini söylerseniz sevinirim.
Papara işlem ücreti almıyor (ATM'lerden) aylık ücret kesmiyor cashback sistemi var

papara daha iyi diyorsunuz, sizce geçmek mantıklı mı? Hiç kesmesin demiyorum ama ininalin yaptığı birazcık abartılı değil mi?
Papara cidden çok güzel bir kart bende zamanında İninal kullanıyordum Paparaya geçtim memnunum (Papara kullanıyorum başka sorun varsa cevaplarım) Paparaya geçmen mantıklı bir karar olur

papara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2020 başından beri papara kullanıyorum memnunum 5 tane kartım var en iyisi blackkart

papara çünkü
hem para yatırıken ve çekerken para kesmiyor
başkasına para göndermek ücretsiz
bedava alınıyor
cashback ile netflix, spotfy vb. uygulamalardan ödediğinizin yarısını alabiliyorsunuz
bende ininalden paparaya geçtim ve daha iyi olduğu bence bariz bir şekilde ortada

papara çünkü
hem para yatırıken ve çekerken para kesmiyor
başkasına para göndermek ücretsiz
bedava alınıyor
cashback ile netflix, spotfy vb. uygulamalardan ödediğinizin yarısını alabiliyorsunuz
bende ininalden paparaya geçtim ve daha iyi olduğu bence bariz bir şekilde ortada
papara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2020 başından beri papara kullanıyorum memnunum 5 tane kartım var en iyisi blackkart
Kartla çok işlem yapıyorsanız 2 lira 2 lira sizi baya zarara sokuyor bence geçin
Papara cidden çok güzel bir kart bende zamanında İninal kullanıyordum Paparaya geçtim memnunum (Papara kullanıyorum başka sorun varsa cevaplarım) Paparaya geçmen mantıklı bir karar olur
hepinize çok teşekkür ederim, paparaya geçeceğim.

Şahsen vadesiz Enpara kullanıyorum. İşlem limitleri ve kolaylığı müthiş. Müşteri hizmetleri harika. Neredeyse hiçbir şey için ücret kesmiyor. Öneririm.

Geri