INNO3D RTX 3060'ım Geldi!

Hayırlı olsun yeni savaş makinesi.
Ne kadara aldın?

Hayırlı olsun darısı olmayanlara :)

İlk kez masaüstü sistem aldım ve bugün kargo geldi. Kalitesi biraz düşük çıkmış fotoğrafların, telefonda böyle durmuyordu nedenini bilmiyorum. Muhtemelen laptop ile alakalı bir durumdur, mazur görünüz. :) (4 ve 5. fotoğraftaki kolum bu arada yanlış anlaşılmasın. :D) https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-ichill-x3-12gb-192bit-gddr6/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. İkinci olarak bir soru sormak istiyorum izninizle : Acaba o ışıklı bölüm RGB mi? Çünkü her yerde GameGaraj'daki linkte de kırmızı renk, kutusunda da.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. İkinci olarak bir soru sormak istiyorum izninizle : Acaba o ışıklı bölüm RGB mi? Çünkü her yerde GameGaraj'daki linkte de kırmızı renk, kutusunda da.
Teşekkür ederim, daha PC'ye takmadım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun yeni savaş makinesi.
Ne kadara aldın?
Sistem olarak aldım, 14k tuttu.

hayırlı olsun

İlk kez masaüstü sistem aldım ve bugün kargo geldi. Kalitesi biraz düşük çıkmış fotoğrafların, telefonda böyle durmuyordu nedenini bilmiyorum. Muhtemelen laptop ile alakalı bir durumdur, mazur görünüz. :) (4 ve 5. fotoğraftaki kolum bu arada yanlış anlaşılmasın. :D) https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-ichill-x3-12gb-192bit-gddr6/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Harikaa

Ekran kartının kalitesi = Barça
İlk fotoğraf kalitesi = Fatsa belediye spor. o.O2 o.O2

Hayırlı olsun bu arada. Sisteme ne kadar verdin?
Teşekkür ederim hocam, dediğim gibi laptop ile alakalı bir sorun sanırım telefonda gayet iyiydi. Sistem olarak satın aldım toplam 14k hocam.
hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. :)

R7 340 ile bu konuyu okuyan ben olur gibi

1615200413528.png

Back Plate i çok güzelmiş, hayırlı olsun :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,918
Üyeler
189,348
Son üye
kakashixg
Geri