Excator23cm
80+ Gold
Hayırlı olsun yeni savaş makinesi.
Ne kadara aldın?
Ne kadara aldın?
Toplam 14k tuttu sistem.Kaç TL'ye aldın? H.O.
Teşekkürler hocam.bende asus tuf 3070 var bu kadar güzel paket içeriğiyle gelmedi hayırlı olsun
Teşekkürler.Hayırlı olsun yeni savaş makinesi.
Ne kadara aldın?
Teşekkür ederim, inşallah hocam.Hayırlı olsun darısı olmayanlara
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. İkinci olarak bir soru sormak istiyorum izninizle : Acaba o ışıklı bölüm RGB mi? Çünkü her yerde GameGaraj'daki linkte de kırmızı renk, kutusunda da.İlk kez masaüstü sistem aldım ve bugün kargo geldi. Kalitesi biraz düşük çıkmış fotoğrafların, telefonda böyle durmuyordu nedenini bilmiyorum. Muhtemelen laptop ile alakalı bir durumdur, mazur görünüz. (4 ve 5. fotoğraftaki kolum bu arada yanlış anlaşılmasın. ) https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-ichill-x3-12gb-192bit-gddr6/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim, daha PC'ye takmadım hocam.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. İkinci olarak bir soru sormak istiyorum izninizle : Acaba o ışıklı bölüm RGB mi? Çünkü her yerde GameGaraj'daki linkte de kırmızı renk, kutusunda da.
Sistem olarak aldım, 14k tuttu.Hayırlı olsun yeni savaş makinesi.
Ne kadara aldın?
Harikaaİlk kez masaüstü sistem aldım ve bugün kargo geldi. Kalitesi biraz düşük çıkmış fotoğrafların, telefonda böyle durmuyordu nedenini bilmiyorum. Muhtemelen laptop ile alakalı bir durumdur, mazur görünüz. (4 ve 5. fotoğraftaki kolum bu arada yanlış anlaşılmasın. ) https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-ichill-x3-12gb-192bit-gddr6/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam, dediğim gibi laptop ile alakalı bir sorun sanırım telefonda gayet iyiydi. Sistem olarak satın aldım toplam 14k hocam.Ekran kartının kalitesi = Barça
İlk fotoğraf kalitesi = Fatsa belediye spor.
Hayırlı olsun bu arada. Sisteme ne kadar verdin?
Teşekkür ederim.hayırlı olsun
Teşekkürler.Harikaa
Hocam üzmeyin beni bugün mutlu olmam gerek.