🔥İndirim Inno3D RTX 5070 Ti 39.499TL

Gainward phoenix modelini pckolikten alırsak 1500tl iyzico indirimi oluyor( ilk sipariş kampanyasını kullanmadıysanız) Bir de parolapara kampanasını da eklersek 39.099TL ye gelir. Fakat taksit olmaz tek seferde ödemek gerekir iyzico olduğu için. Zaten pckolik peşin fiyatına taksit yapmıyor diye biliyorum.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar iyi ama biraz daha düşmesini beklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrardan sağolun

peki super modeller tahminen ne zaman çıkacak?
kasım aralık ayını bulacaktır şahsen bende super modellerini bekliyorum.Gidip 5090 alacağıma daha çok vramli 5080 Super almayı daha mantıklı buluyorum.Burada belli başlı sızıntılar ile ilgili bilgileri ekledim şuan için 5070 Ti Super gibi bir kart ortada yok bu sızıntılarda. yüksek VRAM beklentisinin nedeni ise 2 GB Vram yongalarından artık 3 GB Vram yongalarına geçiş yapıldığından dolayıdır.
WhatsApp Image 2025-05-04 at 12.27.36.webp

kasım aralık ayını bulacaktır şahsen bende super modellerini bekliyorum.Gidip 5090 alacağıma daha çok vramli 5080 Super almayı daha mantıklı buluyorum.Burada belli başlı sızıntılar ile ilgili bilgileri ekledim şuan için 5070 Ti Super gibi bir kart ortada yok bu sızıntılarda. yüksek VRAM beklentisinin nedeni ise 2 GB Vram yongalarından artık 3 GB Vram yongalarına geçiş yapıldığından dolayıdır.Alıntıyı görüntüle
Aynı şekil aklımda 5070 ti almak vardı fakat sanırım super modelleri bekleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,148
Üyeler
185,681
Son üye
rockstars
Geri