Neler Yeni

İnsanlar neden smurf hesapta oynuyor?

En İyi Cevap
1
Ben de iki hesaptan pubg oynuyorum ana hesabımla ciddi maçlar atıp Rank kasıyorum yan hesaptan Eğlencesine maçlar atıyorum zaten iki maç atınca zor oyuncularla eşleştiriyor oyun

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
1
2 hesap birden kasmak için

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Düşük ranklerin aimleriyle dalga geçmek için mi, ego tatmini mi nedeni neyse artık bunun için smurf hesapta oynarken o düşük ranklerin oyun zevkini batırdıklarını bilmiyorlar mı? Neden kendi denkleriyle oynamıyorlar?
iyi bir bilgisayarım olmadığı için geforcenowda oynuyorum arada çok fark oluyor düşük ranklı insanlar ile oynamazsam olmaz :(

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Faceit'e ortalama hangi rankler giriyor?
mg girende var ama bunlar bir süre sonra lvl 2 den yukarı çıkamıyor. ve faceitte iyi sövüyorlar bunlara çünkü faceit başka bir şey map bilmiyorsan info veremiyor kolsuzsan oyun boyu söverler birde topluca reportlarlar sıkıntı. o yuzden dmg altının girmesini önermem geneldede benım takıma denk gelenler dmg ve üzeri oluyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Düşük ranklerin aimleriyle dalga geçmek için mi, ego tatmini mi nedeni neyse artık bunun için smurf hesapta oynarken o düşük ranklerin oyun zevkini batırdıklarını bilmiyorlar mı? Neden kendi denkleriyle oynamıyorlar?
Şahsen 0 stres, 0 mikrofon basıp maç taşımak hoşuma gidiyor bazen, sadece bazen; öldükten sonra hesabıma dönesim geliyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ben de iki hesaptan PUBG oynuyorum ana hesabımla ciddi maçlar atıp Rank kasıyorum yan hesaptan Eğlencesine maçlar atıyorum zaten iki maç atınca zor oyuncularla eşleştiriyor oyun
Bu oyunu bırakma nedenim zaten smurflerdi maça nasılsa 500 lvl'ler geliyor hadi onu geçtim 50 lvl'lerin bile direkt hs atması bayıyor bu tip oyunların ölme nedeni budur belki de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen 0 stres, 0 mikrofon basıp maç taşımak hoşuma gidiyor bazen, sadece bazen; öldükten sonra hesabıma dönesim geliyor.
Öyledir ama dereceli maçlarda karşı takıma çok büyük dezavantaj oluyor ben Valorant'tan biliyorum karşıdaki Jett OP çekti mi oyun bitiyor :D.

En İyi Cevap
1
Bu oyunu bırakma nedenim zaten smurflerdi maça nasılsa 500 lvl'ler geliyor hadi onu geçtim 50 lvl'lerin bile direkt hs atması bayıyor bu tip oyunların ölme nedeni budur belki de.
Her oyunda var yapacak bir şey yok herkesin yan hesabı var ben neden kullanmayayım zaten pubg mobile adil bir oyun değil hileci dolu

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Düşük ranktakilere karşı eğlenmek amaçlı yapanlar var ya da çoğu zaman smurf hesabında oynadığın oyuna göre değişir ama silah skini falan daha iyi çıkar ama ana hesabına kıyamazsın.

Utkuu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
utku canverdi
arkadaşlarımın rankları düşük onlarla beraber oynamak için

Top Bottom