Neler Yeni

İnsanlar neden smurf hesapta oynuyor?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,708
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ben kendi fikrimi beyan ediceğim.
Elo hell e düşünce yeni hesap açtım smurf olarak diğer insanların nedenlerini bilemem.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
4-) farklı maplerde oynayıp harita alışkanlığı sağlamak :D

Bu arada ben cs go için öyle yapıyorum rank lem sup arası şuan ama bu ranklarda herkes sakin oynar ve aimi iyidir. alt ranklarda ise ota b*ka push yapıyorlar beklenmedık şekilde... buda refleksı geliştiriyor iyi oluyor yani.
Rush 🅱️

Beratic

80+
Uygunsuz dil
Çünkü şerefsizlik onların kanında var üst eloda bi bok yapamıyo sonra gelip insanların oyunlarının ağzına ediyo bunu gören dediğim tipte smurf varsa SENİN BEN AĞZINA TÜKÜREYİM

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Düşük ranklerin aimleriyle dalga geçmek için mi, ego tatmini mi nedeni neyse artık bunun için smurf hesapta oynarken o düşük ranklerin oyun zevkini batırdıklarını bilmiyorlar mı? Neden kendi denkleriyle oynamıyorlar?
Kendi hesabımın derecesi oldukça yüksek. Oynarken stres altına giriyorum ve sürekli tilt oluyorum. Smurf hesabımda stres altına girmiyorum ve daha rahat oynuyorum. Milleti ezme gibi bir derdim olmuyor. Eğlenip çıkıyorum. Kendi hesabımda rankım 5 ise smurfde 3.5 falan oluyor

Son düzenleme:
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Düşük ranklerin aimleriyle dalga geçmek için mi, ego tatmini mi nedeni neyse artık bunun için smurf hesapta oynarken o düşük ranklerin oyun zevkini batırdıklarını bilmiyorlar mı? Neden kendi denkleriyle oynamıyorlar?
Ban yiyorum bekleyene kadar girmek için bana immortal hesap verceksen girmem smurfe

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
b
dediğim gibi harita öğrenmek iyi oluyor yoksa bizim milli map d2 ama faceit girerken genelde vertigo overpass mirage train ara arada nuke denk geliyor. orada win oranım misal %70 bu da smurf hesaplar sayesınde :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ana hesap banlıdır.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Düşük insanlarla oynamak gerçekten zevkli oluyor

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
Smurf ban sebebi olan bişey değildir adam main hesabından sıkılmış, KD kasıyor olabilir

Ariseks

80+ Gold
Mobil oyunlarda Simurg kullandım benim rankım yüksek ve düşmek istemiyorum doğru düzgün takım olmadan girmiyorum gidiyorum yeni hesapla giriyorum zevkine oynuyorum

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
b

dediğim gibi harita öğrenmek iyi oluyor yoksa bizim milli map d2 ama faceit girerken genelde vertigo overpass mirage train ara arada nuke denk geliyor. orada win oranım misal %70 bu da smurf hesaplar sayesınde :D
Faceit'e ortalama hangi rankler giriyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe