Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Girmeye çalışıyorum chrome ve operadan denedim ama olmuyor hep mesaj kutusu yüklenemedi diyor neden yoksa çöktü mü ?
bende yükleniyor.Girmeye çalışıyorum chrome ve operadan denedim ama olmuyor hep mesaj kutusu yüklenemedi diyor neden yoksa çöktü mü ?
Opera da hocam pc de chorme da da aynı diyorbende yükleniyor.
beta kullanıyorsan dün gece de çökmüştü. betadan çıkıp uygulamayı silip tekrar gir düzeliyor.
o zaman bilemiyorumOpera da hocam PC de chorme da da aynı diyor
Bende de mozilla'da ve opera'da aynı sorun vardı Chrome'ya geçtim düzeldi.Opera da hocam PC de chorme da da aynı diyor
Bende siteden giriyorum hep yükleniyor diyor hatta oluştu diyorBende bir sorun yok giriyor opera'dan (eklentiyi denemedim siteden giriyorum)
Benimki buga girdi hep altan o yazı çıkıyor spam atıyor sankikonu dışı kategorisin de aynı konuyu açtım bende de gelen kutusu yüklenirken bir sorun oluştu tekrar dene diyor oh tek yaşayan ben değilmişim
Hocam evet şuandan itibaren benimki de girmiyor Vatanımıza Milletimize Hayırlı Uğurlu olsunBende siteden giriyorum hep yükleniyor diyor hatta oluştu diyor
RTE sağolun bunuda yaptınız ya bırakın bir laHocam evet şuandan itibaren benimki de girmiyor Vatanımıza Milletimize Hayırlı Uğurlu olsun
Hocam havada kuş uçsa RTE'den biliyorsunuz sizdeRTE sağolun bunuda yaptınız ya bırakın bir la
Oda doğru ama neden çöktüHocam havada kuş uçsa RTE'den biliyorsunuz sizdeinstagramda bir sorun vardır