Neler Yeni

Instagram Instagram hesabım çalındı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu
1742478054257.png

telefon numarası değişiş yine biri gidecek gibi
nasıl bu kadar basit bir tuzağa düştün :D sen kendin vermişin hesabını şahsen adam çalmamış :D
hocam oruç başıma vurmuş iftara son 2saat 30 dk bi yandan sınava hazılanıyorum üstüne dm den bildirim geliyor bende sorgulamadan açtım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

1742478244055.png

bu form hala kullanılabiliyor mu bulamadım da

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
hocam geri alabildinizmi babamın da hesabı çalındı durduk yere

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu

MoonWalk

80+
Alıntıyı görüntüle

hala bir cevap yok . instagram işletme hesapları 5dk içinde canlı sohbetten yararlanabiliyor mu yoksa o özellik sadece mavi tikli kişisel hesaplara mı özel
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşletme hesaplarında canlı sohbet kısmı var mı hocam kişisel mavi tikli hesap bulamadım
Instagram kullanmadığımdan ve böyle bir olaya daha önce fazla rastlamadığımdan detaylı bilgiye sahip değilim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu
Instagram kullanmadığımdan ve böyle bir olaya daha önce fazla rastlamadığımdan detaylı bilgiye sahip değilim.
adam para karşılığında vereceğini iddia etti güya şuan adamın çevresinden birinin ibanı ve diğer tüm elimdeki bilgileri babama atacağım yarın suç duyurusunda bulunacak umarım bur dan bir şey çıkar

MoonWalk

80+
adam para karşılığında vereceğini iddia etti güya şuan adamın çevresinden birinin ibanı ve diğer tüm elimdeki bilgileri babama atacağım yarın suç duyurusunda bulunacak umarım bur dan bir şey çıkar
Bu kadar olayın üstüne demek ki hâlen yüzü var. Şikayet etme konusunun ne kadar işe yarayacağı ülkemizin bu hâlinden anlaşılabilir az çok, yine de umut ve çare tükenmez tabii.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu
Bu kadar olayın üstüne demek ki hâlen yüzü var. Şikayet etme konusunun ne kadar işe yarayacağı ülkemizin bu hâlinden anlaşılabilir az çok, yine de umut ve çare tükenmez tabii.
hesabımı geri alayımda başka bir şey istemiyorum cidden eski den takipçiyi takıyordum az da olsa ama şimdi 158 takipçili hesabı kullanıyordum , umarım hesabı geri alıp düzene devam ederim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,771
İsim
uwu
IBANnı çevresinden birisinden istediği için konumun başında gösterdiğim tüm sahte siteler şikayet etmeli miyim yoksa sadece Instagram hesabı olarak mı(arkadaşlarıma yazdığı mesajlar engellemeler para istemeleri falan dahil )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Yuzarsef
insanız gaflete düşeriz de kardo adamlar 2 faktörlü doğrulamayı kapat demiş orada ayıksaydın keşke

Top Bottom