Neler Yeni

Instagram hesabım kendi kendine takip ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
Merhaba direk konuya giricem neden oldu hiç bir fikrim yok ama Instagram hesabım kendi kendine Hindistanlı birilerini takip ediyor çıkıyorum engelliyorum ama bu sefer bı süreden sonra farklı Hindistanlıları takip ediyor ama nedense hep hindistan lı oluyor bunun sebebi nedir sizce ?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hesap hareketlerine bak

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
3. parti uygulamalar kullanıyorsan 3. kişiler hesabını başkalarına takipçi sağlamak için kullanıyordur.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Yunus Şahin
Bu benim Facebook hesabımda oluyor. Sürekli Endonezyalı insanları takip ediyor. Çıkıyorum yine birileri geliyor. Hiç bir şeye bağlamadım Facebook’u ama sürekli gelip duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet olabilir, yakın zamanda siz de bot sitelerinden bot aldıysanız olabilir
Öyle birşeyle hiç uğraşmadım bot alma yada basma gibi boş işlerle uğraşmadım ama hesap analizi diye bir şey kullandım ondan olmuş olabilir peki bunun bir çaresi fln var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. parti uygulamalar kullanıyorsan 3. kişiler hesabını başkalarına takipçi sağlamak için kullanıyordur.
Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,777
İsim
Emre siyah
googlde falan bir şey indirmek için bilemm ne eklentisini kur gibi şeylerden yemiş olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
googlde falan bir şey indirmek için bilemm ne eklentisini kur gibi şeylerden yemiş olabilirsin.
Bir yerden bulaştığı kesin ama işte nasıl yada nerden bulaştı fikrim yok ama keşke çözümü fln olsa

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Alican ekinci
3. parti uygulamalar,instander vb programlar nedeniyle olur.benim fake hesapta öyle arapça sayfalarına hesabım üzerinden yorum botu basıyorlar :D

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Emre
Daha önceden herhangi bir bot basma sitesi kullandıysan normaldir. Hesabı silmekten başka çözümü yok galiba, token ellerinde çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
enes berat değirmenci
Daha önceden herhangi bir bot basma sitesi kullandıysan normaldir. Hesabı silmekten başka çözümü yok galiba, token ellerinde çünkü.
Bot basma sitesi kullanmadım ama arkadaşlarında dediği gibi bir uygulamadan aldılar galiba evet tek çare de hesabı silmekmiş

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Öyle birşeyle hiç uğraşmadım bot alma yada basma gibi boş işlerle uğraşmadım ama hesap analizi diye bir şey kullandım ondan olmuş olabilir peki bunun bir çaresi fln var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba?
Hesap ayarlarından giriş yapılan cihazlara bakıp anormal girişlerden çıkış yap.
3. parti uygulamaları kullanma.
Şifreni değiştir.
Mümkünse e-posta ve telefon numaranı da değiştir.

Top Bottom