İyi işte kendi çöplüğünde takıl o zamanBoş konu kategorisi oldukça açacağım.
görüldünün daha pis versiyonuBeyler yazıştığım bazı kızlar mesajımı beğeniyor bu ne anlama geliyor s***** git mi diyor yoksa nomal anlamda mı beğenme anlamdım![]()
O zaman sana tavsiyem şu, çöplükte fazla oynama da kokma bu aralar çok fazla takılıyorsun oralar daAynen dostum istemiyor isen git başka konularda takıl benim konuma yazmak zorunda değilsin rahatsız oluyor isen rapor et banlasınlar
hocam ne diyorsun uğraşma insanlara yardım etmeye çalış diğer konulara bak ilgilenme boşver yapacak bir şey yok açacaklar durmayacaklar işte.O zaman sana tavsiyem şu, çöplükte fazla oynama da kokma bu aralar çok fazla takılıyorsun oralar da
Onu bunu bırakda çöplüğümün etrafında havlama orada takılanları rahatsız etmeO zaman sana tavsiyem şu, çöplükte fazla oynama da kokma bu aralar çok fazla takılıyorsun oralar da
Neyse kardeşim sana kemik atmayacağımOnu bunu bırakda çöplüğümün etrafında havlama orada takılanları rahatsız etmeBir yanlışım varsa ban atarlardı bu zamana kadar, rahatsız oluyorsan girme kardeşim zorla mı çağırıyorum seni
Başkalarının kemiğini çalarak doymuşsun, çöplüğüne git o kemiklerini kemir başkalarını da ISIRMASenin kemiğinde gözüm yok benim
@White Ravens hocam arkadaşlara bir tatil mi yazsak.Başkalarının kemiğini çalarak doymuşsun, çöplüğüne git o kemiklerini kemir başkalarını da ISIRMA
Aynen şöyle 1 hafta iyi gider belli bu arkadaş ben yazdıkça susmayacak gereksiz sinirlenmiş belli@White Ravens hocam arkadaşlara bir tatil mi yazsak.