İnstagram mesaj beğenme

Beyler yazıştığım bazı kızlar mesajımı beğeniyor bu ne anlama geliyor s***** git mi diyor yoksa nomal anlamda mı beğenme anlamdım :D
görüldünün daha pis versiyonu

Aynen dostum istemiyor isen git başka konularda takıl benim konuma yazmak zorunda değilsin rahatsız oluyor isen rapor et banlasınlar
O zaman sana tavsiyem şu, çöplükte fazla oynama da kokma bu aralar çok fazla takılıyorsun oralar da

O zaman sana tavsiyem şu, çöplükte fazla oynama da kokma bu aralar çok fazla takılıyorsun oralar da
hocam ne diyorsun uğraşma insanlara yardım etmeye çalış diğer konulara bak ilgilenme boşver yapacak bir şey yok açacaklar durmayacaklar işte.

Onu bunu bırakda çöplüğümün etrafında havlama orada takılanları rahatsız etme :rolleyes: Bir yanlışım varsa ban atarlardı bu zamana kadar, rahatsız oluyorsan girme kardeşim zorla mı çağırıyorum seni

Onu bunu bırakda çöplüğümün etrafında havlama orada takılanları rahatsız etme :rolleyes: Bir yanlışım varsa ban atarlardı bu zamana kadar, rahatsız oluyorsan girme kardeşim zorla mı çağırıyorum seni
Neyse kardeşim sana kemik atmayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri