Neler Yeni

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,547
İsim
Emir
Kesinlikle Bizi şu arapları düşündükleri kolladıkları kadar kollasalar süper güç olurduk a*k 4 yanı cennet olan vatanın içinden geçtiler, 1000 yılda kurulan türk topraklarını, Miraslarını, Gelir kaynağını parsel parsel sattılar.
Girme o konuya girme.Birader sen gel o kadar avrupaya ve orta doğuya hükmet sonuca bak.Yemin ediyorum komedi ya :D

Gurkanpiro

80+ Gold
Hamas sivil mi öldürüyor? Bugüne kadar gördüğüm en cahil insanlardan birisin. Şahsıma hakaret ettiğinden ötürü babama haftaya asliye mahkemesinde adına tazminat davası açtıracağım.
burası forum kımsenın sana baskasının bılgısını vercegını sanmam

tredarc

80+
burası forum kımsenın sana baskasının bılgısını vercegını sanmam
Kimse bana bir bilgi vermeyecek, devlet bizzat kendisi sitenin yöneticileri ile dava etmem halinde iletişime geçip bilgilere erişecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yasaları, sanal da olsa her yerde geçerlidir. Paşa paşa o tazminatı ödeyecek.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Semih Nas
Kimse bana bir bilgi vermeyecek, devlet bizzat kendisi sitenin yöneticileri ile dava etmem halinde iletişime geçip bilgilere erişecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yasaları, sanal da olsa her yerde geçerlidir. Paşa paşa o tazminatı ödeyecek.
akşam akşam güldürdün beni :ROFLMAO::ROFLMAO:

Gurkanpiro

80+ Gold
kımse hakaret etmemıs oyuzden etsenız dava dusecektır

tredarc

80+
Kendi insanımızın cenaze namazını kılmayız onun için yas tutmayız elin arabı için milli yas ilan ederler bu adam arap milli yas ne alaka türk değil bizimle bir alakası yok bu kadar saçma bir şey olamaz
Atatürk'ün İngiliz kraliyetinin başındaki kişi vefat ettiğinde yas ilan ettiğini biliyor muydun? Bunun için de aynı şeyi söyleyebiliyor musun? Senin derdin İslam'a düşmanlıktan başka bir şey değil. Sen kötü bir insansın. Saf bir kötüsün. İnşaallah ömrün boyunca bu kötülüğün sana geri dönüşünü ağır bir biçimde yaşarsın.

Gurkanpiro

80+ Gold
Atatürk'ün İngiliz kraliyetinin başındaki kişi vefat ettiğinde yas ilan ettiğini biliyor muydun? Bunun için de aynı şeyi söyleyebiliyor musun? Senin derdin İslam'a düşmanlıktan başka bir şey değil. Sen kötü bir insansın. Saf bir kötüsün. İnşaallah ömrün boyunca bu kötülüğün sana geri dönüşünü ağır bir biçimde yaşarsın.
sen fılıstının turkıye ve turk ırkına ne yaptıklarını bılmıyorsun galıba

tredarc

80+
kımse hakaret etmemıs oyuzden etsenız dava dusecektır
Pardon sen kimsin tam olarak? Sana fikrini soran oldu mu? Hakaret etmemiş kimse falan ne saçmalıyorsun?
Ulan beyinsiz kuvay-i milliye ile haması nasıl aynı cümlede kullanırsın kuvay-i milliye hangi sivili öldürmüş eşşek herif. Ne zaman adam olacağız biliyor musun senin gibi beyinsizler bu ülkeden yok olduğu zaman.
Burada ne yazıyor? Akşam akşam güldürüyorsun beni :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen fılıstının turkıye ve turk ırkına ne yaptıklarını bılmıyorsun galıba
Ben Tarih öğretmeniyim. Önce Türkçe konuşmayı öğren, daha sonra bana mesleğimi öğretmeye çalışırsın belki, acınası haldesin. Cahilliğin göz yakıyor.

Gurkanpiro

80+ Gold
Pardon sen kimsin tam olarak? Sana fikrini soran oldu mu? Hakaret etmemiş kimse falan ne saçmalıyorsun?

Burada ne yazıyor? Akşam akşam güldürüyorsun beni :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Tarih öğretmeniyim. Önce Türkçe konuşmayı öğren, daha sonra bana mesleğimi öğretmeye çalışırsın belki, acınası haldesin. Cahilliğin göz yakıyor.
koskoca devlet gelıp bunla ugrasmaz

Top Bottom